PES 2011

• Креатор на темата bowl
  • Време на започнување

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Знае некој кога ке излезе новиот пач за PS3 или пак веб сајт каде што можам да бидам во тек.. фала однапред

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.855
Поени од реакции
10.227
Абе од поуздани извори дознавам дека утакмицата ќе завршела со следниов резултат, во прилог и слика како доказ :D
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
А нели е Арсенал на ПЕС Норт Лондон?

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
еве го и мојот тим

играм со 0.3 пачот каде што има бундес лига и средени се имињата, дресовите и трансферите.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Тигару и интересно викаш ти е вака?

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
^

Па со оглед на тоа дека некои сам ги пронајдов ко таленти и ги развивав... да. Скоро сите на почеток беа под 80, но со тек на време се развија. Истото и на фудбал менаџер го правам само што не забегуваат до волку.

Во принцип и јас не сакам да играм со многу јаки играчи, па затоа и бирмингем ги земав. Играчите ги купив кога беа послаби и под мое водство прераснаа во ѕверови, нема зошто да ми смета тоа.

M

marko 1996

Гостин
Со фајр пачов мислам 1.4 е све е топ само неможам да напраам 2ра лига англија да играм тоа ме нервира ептен све праам ко што треба идам ја пуштам играта и имам Д2 лига и коа ке отидам таму ги има сите логоа на тимови од 2ра лига англија а уствари се 2ра германска лига секако пробував неможе , помош?

Stallion

Папион __ •°
Член од
13 септември 2010
Мислења
1.149
Поени од реакции
908
Го снимил ли некој пачов што го стаив, освен мене и дали има проблеми некакви?

Кај мене трансферите си се како FirePatch 1.4, и каде шо беа Милан 2003, 2007; Јуве 2003; Интер 2010 итн сеа ги дава како Австрија со играчите на Австрија. ТАкви тимови во Европа иам 10+.
Само кај мене е ова или?
Го реши проблемов овде? И кај мене ги даде така од коа пробав да сменам англиската втора во серие б и сеа ќе реинсталирам. Да не не чини нешто апдејтот?

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
Го реши проблемов овде? И кај мене ги даде така од коа пробав да сменам англиската втора во серие б и сеа ќе реинсталирам. Да не не чини нешто апдејтот?
Останав со Fire 1.4, ама го стаив EDIT-от со апдејтирани трансфери. Ставен е тука неколку страни назад, од gunner_mkd.
Морав вака пошо ме ребраше 1,4,1. И сеа се е во ред, ама морам да играм со Англиска 2 лига, а сакав со италијанска 2 да бидам. Ако ги сменам ќе ми се заебе пак, па ќе треба да враќам англиска 2.

Kajgana Shop

На врв Bottom