PES 2011

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Што е разликата ако е со пач 1.2 или ако е обично ? Ја имам само напраено даунлоад кој влагам у самата игра што ми побарала
дали нешто добивам плус со пачот или ?

Добиваш да.
Сите тимови и репрезентации се Full лиценцирани,имаш нови тимови (Сите што недостасуваат од Uefa Cup и Champions League и + допполнителни),добиваш германска бундеслига (сите германски тимови),германска 2ра лига,нови копачки,нови топки,нови стадиони,најнови регистрирани трансфери на играчи,можност за switch на германска 2ра лига со шпанска 2ра лига (сега за сега само тие 2-во наредните пачови ќе има за switch со England Championship),нови дресови за тимовите...

Све тоа добивам а губим Мастер Лига .. и на пач 1.2 и на 1.3 излага од игра пред да почнем натпревар од мастер лига :toe:

Све тоа добивам а губим Мастер Лига .. и на пач 1.2 и на 1.3 излага од игра пред да почнем натпревар од мастер лига :toe:
Ево читни.

^и двајцата влезете каде што ви е инсталирана ПЕС и ќе најдете едно иконче PESEDIT(PE) влезете во него и горе кликнете на switches,а потоа на master league 1 и потоа би требало да работи.
П.С. ако не ви се уклучува ова PE тогаш инсталирајте Microsoft Netframework 4 и ќе работи

ps. Кај мене е само PESEDIT и после горе има switches.

Како да ги најдам регенерираните играчи во МЛ?

Како да ги најдам регенерираните играчи во МЛ?

Пиши име на некој постари фудбалери што би требало да се веќе пензионирани, Роналдо, Верон итн.

Одма после голот со Ето следната акција Диего Форлан волеј.
Ќе напрам клипче со многу голчиња денојве

Одма после голот со Ето следната акција Диего Форлан волеј.
Ќе напрам клипче со многу голчиња денојве

а преку што програмче ги снимаш тоест ги правиш клип ? волеј удари и карате бомби ги имам многу но незнам како да ги направам во клип

Со Пачов 1.3 некако играва е потешка на top player или мене ми се чини ? :)
И зошто у Мастер Лига во текот на сезоната нема пораст на оценете на играчите ?

^^
Фала

[video]http://tinypic.com/r/4rxnnn/7[/video]

Лобчето со Меси :)

Change Cursor уште не е наптавено така?
Уште неги мења тие играчи што требаат?
Или мене така ми се причинуе?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom