PES 2011

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Дали е штетно да ја играм играва со следнава конфигурација:

Процесор: Intel(R) Celeron(R) CPU 420 @ 1.60GHz;
Рам меморија: 512Mb;
Графичка картичка: 512mb, ATI Readon HD 4300/4500 Series;

ПС Планирам на минимум перформанси да играм (HQ low, resolution ≤ 800x600 ... ).

Дали е штетно да ја играм играва со следнава конфигурација:

Процесор: Intel(R) Celeron(R) CPU 420 @ 1.60GHz;
Рам меморија: 512Mb;
Графичка картичка: 512mb, ATI Readon HD 4300/4500 Series;

ПС Планирам на минимум перформанси да играм (HQ low, resolution ≤ 800x600 ... ).
Незнам ни дали ке ти ја отвара:toe:
Ја имам процесор AMD athlon 64 3200+ на 2.0 GHz
рам: 1.5 Гб
графичка: GeForce 7300 256 Mb
И на минимум прерформанси ми е наместено и пак понекогаш засецкува малце.

епа вака... јас го имам истиот проблем со пачот 1.3, не можам да почнам мастер лига... наназад неколку страни постој решение за то... ама кај мене нешто заебава... го уклучвам то икончето PESedit и излегва ова... :// ве молам ако имате решение пишете...

qw213421421.jpg

епа вака... јас го имам истиот проблем со пачот 1.3, не можам да почнам мастер лига... наназад неколку страни постој решение за то... ама кај мене нешто заебава... го уклучвам то икончето PESedit и излегва ова... :// ве молам ако имате решение пишете...

Прегледај го приврзокот 39197

Па би требало да ти проработи откако ќе ја инсталираш таа верзија на net framework (4.0.30319) :).

Прегледај го приврзокот 39197
Најдобро ќе ти биде да го избришеш тој пач и да ја инсталираш одново Пес и да си симнеш друг пач !

Најдобро ќе ти биде да го избришеш тој пач и да ја инсталираш одново Пес и да си симнеш друг пач !

ќе напрам така ќе играм со 1.2 пачот... btw Има некој некоја информација кога ќе излези 1.4 PESedit Patch??
??

Имам еден проблем со ПЕС 2011 ја слегнав и ми се испомешани знаците не се реалните а и дресовите исто така се испомешани може ли некој да ми помогне да не има некој пач или нешто друго.

Фала однапред

Имам еден проблем со ПЕС 2011 ја слегнав и ми се испомешани знаците не се реалните а и дресовите исто така се испомешани може ли некој да ми помогне да не има некој пач или нешто друго.

Фала однапред

PESEdit.com 2011 Patch 1.3 - Released!

И овај можи да ти сврши работа... :)

Сите кој играат на тастатура може ќе им користи
[video]http://il.youtube.com/watch?v=qvtHdfxyal0&feature=related[/video]

Играм на џојстик и на аналогот не ми се прават финти туку на аналогот се подава, шутира, клизачи, се нафрла, во простор и сл. како да наместам да првам финти на аналогот? ако некој му е наместено нека слика и нека стави слика од контролите, ве молам што побрзо

Сите кој играат на тастатура може ќе им користи
[video]http://il.youtube.com/watch?v=qvtHdfxyal0&feature=related[/video]

Вака ги местам уште од 2010, пошо на неа ги тргнаа финтите па така ролинг си правев.
Само кај мене се 1,2,3,4.

--- надополнето ---

Играм на џојстик и на аналогот не ми се прават финти туку на аналогот се подава, шутира, клизачи, се нафрла, во простор и сл. како да наместам да првам финти на аналогот? ако некој му е наместено нека слика и нека стави слика од контролите, ве молам што побрзо

Кога играш аналогот ти свети ли(дали ти е вклушен)

• Ми се допаѓа
Reactions: Me2
Кога играш аналогот ти свети ли(дали ти е вклушен)

Да свети, зелено, вклучен е

Го исклучив, црвено свети, и можам да правам финти на аналогот. Фалаааааааа

Да свети, зелено, вклучен е

Го исклучив, црвено свети, и можам да правам финти на аналогот. Фалаааааааа
pes 2011  123213.jpg

Еве слика, се надевам ќе ти помогне. Ако не, не знам што да ти кажам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom