PES 2011

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
[QUOTE="grande-juve, post: 3784846"]Се е во ред, нема никакви проблеми, и гарантирам онлајн е најмалку два пати поинтересно отколку да играш само против топ плеер, еве јас од кај симнав [URL]http://uk-konami.gamesplanet.com/shop/pes2011/[/URL] И да си се пофалам, првото трофејче како и моментална состојба на табела за 4-та дивизија во мастер лига, од утре идам во трета [ATTACH=CONFIG]38932[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]38933[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]38934[/ATTACH][/QUOTE]

А ти со оригинал си играш?

Јас не можев повеќе да издржам и се вратив на Премиер Лигата пак :) Почнав со Тотенхем. Завршив 3 сезони. Првата за влакно завршив четврт и се пласирав во ЛШ, а втората Челзи беше недостижен (ги изнакупија Тоти, Снајдер, Ибрахимовиќ, Жерард оди тепај ги) и завршив втор со 10 бода помалце. А со нив играв и 1/2 на ЛШ. Леле какви нервози паднаја тогаш. Реваншот (првата изгубив кај нив 1-0) беше највозбудливата утакмица шо сум ја изиграл некогаш на ПЕС. Им почнав офанзивно со двајца напаѓачи и играм играм изедначено, шанси повеќе за мене, тие имаја една статива :kesa: и на крај на првото поведов 1-0. Второто полувреме буквално сум ги напикал во 16-ник ама никако да поведам 2-0 резултат што ми требаше. Во последните 10 мин. корнери, удари од далеку, па контри и никако да дадам гол. Почна првото продолжение играм пак офанзивно за да ја решам што побрзо пошто на пенали сум слаб сигурно ќе изгубев и пак истото, шанси еден куп, 2-3 корнери и не бе брат никако да има дадам гол, тоа Чех се фати. И таман почна второто продолжение, абе само што тргнаа од центар ми прават идеална акција и Тоти излегува сам со голманот од косо и ми дава гол :kesa:. Како сум се изнервирал. Ги имав во играта, а тие копилињата се пласираја во финале. Претходно ја поебав Барса во 1/4:

[IMG]http://i848.photobucket.com/albums/ab46/cobepp/pes20112011-01-0800-39-17-42.jpg

pes20112011-01-0800-00-37-13.jpg

Сега почнав 3-та сезона и еве го тимот:

pes20112011-01-1012-33-46-78.jpg
[/IMG]

еве и едно полнење на Евертон:

pes20112010-12-3100-58-04-82.jpg

Симнав пачот 1.3, одам мастер лига се супер, кога одам да играм натпревар ме исклучува и ова ми го дава
(Клик на сликата за поголемо)
Помош?

Сте играле ли некогаш со Вердер?
Хуго Алмеида има прецизен и бомбастичен удар

Јас играм со Вердер, Алмеида не ми оставил некој си голем впечаток, магијата во Вердер е наречена Марко Марин :)
Сега за сега при крај сум со првата полусезона и бележам доста добри резултати, 21 играни во лигата 19 победи, 1 пораз и 1 нерешен резултат, не успеав да се пласирам во Лигата на Шампионте.. Отпаднав од Тотенхем, дома со Тотенхем одиграв 1-1 истото го одиграв и во гости а кога играв пенали ме збрцаа, признавам не ме бива за пенaли:) Најдобар стрелец ми е Марко Марин со вкупно 23 погодоци во сите натпреварувања(Бундес,Лига Европа, ДФБ-Покал Куп), а воедно е најдобар стрелец во Лигата со 18 погодоци барем засега, ќе ги има уште.:)
Со Баерн газиме во Лигата, сега засега Баерн се први со исти број на поени како и Вердер, но Баерн имаат поголема гол разлика.. Одиграв еден извонреден меч против Баерн, изигравме 2-2 примив гол во 91 минута од Корнер, ми го збрца Ван Бујтен. А доминирав цело време..
bayernvswerder.jpg
Еве го тимот со кој настапувам, не бев актуелен многу на трансфер пазарот во лето но сега во зимскиот ќе се обидам да ги донесам Хазард,Вела,Џовани Дос Сантос..
werderteam.jpg
Сега засега ги донесов Нинис и Мишел Бастош, Нинис ми е извонреден, најдобар асистент ми е во Бундес Лигата.. Бастош не се покажа баш толку, постигнав само 1 гол со него, има извонреден удар.:)

--- надополнето ---

Пофалби,критики слободно пишете.:)
И предложете ми некој млад,добар и перспективен играч.:)

Симнав пачот 1.3, одам мастер лига се супер, кога одам да играм натпревар ме исклучува и ова ми го дава
(Клик на сликата за поголемо)
Помош?
најновиот пач на пес едит го симна?

најновиот пач на пес едит го симна?

1.3 го имам и јас, и истот проблем се јавува и кај мене.
Се живо и диво избришав, освен головите и ако пробам со ресет превеншн да играм кога ми дава сејф да правам, ми го прави тоа донт сенд ама на WIndows 7 начин.
A ако пуштам без ресет, ми се гаси пред натпревар.

^и двајцата влезете каде што ви е инсталирана ПЕС и ќе најдете едно иконче PESEDIT(PE) влезете во него и горе кликнете на switches,а потоа на master league 1 и потоа би требало да работи.
П.С. ако не ви се уклучува ова PE тогаш инсталирајте Microsoft Netframework 4 и ќе работи

Пофалби,критики слободно пишете.:)
И предложете ми некој млад,добар и перспективен играч.:)

Дефинитивно најслаб си на левата бековска позиција, очигледно...
Земи го Lumb од Фејнорд, брз, брзо се развива.
Шитни го Fritz и земи си го Rafael или Walker од тотенхем.

^и двајцата влезете каде што ви е инсталирана ПЕС и ќе најдете едно иконче PESEDIT(PE) влезете во него и горе кликнете на switches,а потоа на master league 1 и потоа би требало да работи.
П.С. ако не ви се уклучува ова PE тогаш инсталирајте Microsoft Netframework 4 и ќе работи

РАботи вака. Фала

некој да помогне.. сакам да играм Master Leaague online но неможам, барат некој си konami id, се регистрирав таму и укључвам за online да ја играм,пишам konami id и password,ми викат unable to login :S некој да не знае што е ?

некој да помогне.. сакам да играм Master Leaague online но неможам, барат некој си konami id, се регистрирав таму и укључвам за online да ја играм,пишам konami id и password,ми викат unable to login :S некој да не знае што е ?

ти бара некој код така? епа купи ја оргиналот и го имаш и кодот брате...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom