PES 2011

• Креатор на темата bowl
  • Време на започнување

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Влагаш во Game Plan...ја ставаш стрелката врз играчот што сакаш да го ставиш како капитен...стискаш копчето што ти е за шут (кај мене „D" на тастатура,или квадрат на џојстик)...ќе ти се отвори мало прозорче и стискаш Select Captain. :)
Направив, фала многу

Stallion

Папион __ •°
Член од
13 септември 2010
Мислења
1.149
Поени од реакции
908
Излезен е нов пач од Пес Едит 0.5 верзија, искрено мене ми се смачи од нон стоп апдејтирање нова и нова верзија ама еве ќе го оставам па кој сака нека го спушти има и хотлинкс и торент.:smir:

Абате е среден :tv:

New Features:
Complete 2. Bundesliga (all players with correct appearence, stats and boots; all teams with correct squads, numbers, kits, lineups & map locations
Complete kits configurations for Americas national teams
Corrected boots for more than 500 players
More than 20 new edit mode hairstyles
New boots (adiZero Cyan/White/Pink, adizero Green/White/Pink, Predator X Electricity/Red/White)
New kits (Aue, Cottbus, Düsseldorf)
New faces (Abate, Barrios, Biabiany, Fuchs, Fucile, Geromel, Holtby, Kuba, Lens, Robert Lewandowski, Lukaku, Neymar, Marica, Mario Suarez, Pieters, Piszczek, Prödl, Schwegler, Szalai, Zambrano)
Updated squads for Argentina, Brazil & Germany

Симни

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.852
Поени од реакции
10.225
Нема ама баш никаков битен апдејт!
За џабе 500 MB! не трошам!

Член од
22 ноември 2010
Мислења
3
Поени од реакции
0
PES 2011 ја немам играно ама FIFA 11 ја играв кај братучедот на PS3та и многу е глупава кога подаваш треба да задржиш копчето за да одредиш колку силно да подаде па да кликнеш на стрелка кај сакаш да подаде и додека го напраиш тоа ќе ти ја земаат топката многу глупава работа иначе се другото сие топ !

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
KONAMI Announce New PES 2011 Update for November 24

Konami Digital Entertainment GmbH has revealed the content for the latest free update for its PES 2011 title.

The update will be automatically downloaded from 24th November, and adjusts the defender AI to allow for more consistent pressing from various situations and includes a series of alterations based on feedback from users. The difficulty and success rate of Rainbow Flicks has been adjusted to improve gameplay, while throw-ins can now be passed back to the taker. Cursor switching has been generally been improved including situations when the ball is crossed, while the way transfer fees are calculated in Master League has been reworked. Names above CPU players can also now be switched off as they mimic player settings. Shooting has also be tweaked to produce more realistic reactions and results depending on real-time situations.

Some chants within the game have also been refined or changed, and PC owners using relatively low-spec machines will also be able to find matches more easily within the game’s Legends mode.

Мислам дека повеќето од вас разбираат во погоре понуденото.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.852
Поени од реакции
10.225
Првпат во историјата на KONAMI излегува UPDATE што ќе делува на GAMEPLAY-от!
Секоја чест, посебно тоа со аутот !

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.469
Поени од реакции
6.815
утре излегува, првен да видам да се уверам.
инаку конами годинава почна да делува како вистинска компанија што се грижи за корисниците, во изминатото среќа беше ако налеташ на некој напраен пач од овде или онде.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
PES 2011 Patch 1.02 Details:
This Patch contains fixes from all previous corrective patches.
* Supporter’s chants have been changed for certain teams.
* Changes were made to the overall Game balance regarding certain Skills and Feints such as “Rainbow Flick” and “Sideway Dribble”.
* Changes were made to the Master League Game balance.
2 versions of PES 2011 Patch 1.02 released for :
DVD version = bought from shop or online store need DVD in drive to play

Digital Download version = bought online as downloadable game no dvd needed ( this is official copy NOT pirated )

--- надополнето ---

По инсталацијата на DVD vesrion пачот(Освен ако немате оригинал, па да го снимнете Digital Download version)ќе ви побара активација, крак.

Јас го снимив, и мислам дека има промена. Ја враќаат типците при изведуење на аут. И ако добро приметив, ми ги менува и играчите околу топката кога се, а не како претходно ги дава сите, само тие што треба не ги селектира.

Член од
12 август 2009
Мислења
141
Поени од реакции
9
^сега пробав да ги инсталирам било кој од пачевите,DVD верзијата не ми ја прифаќа,не знам зошто. Digital Download веерзијата се инсталира,ама ми бара активациски код.Дали со крак ќе може да ја средам работата? Ај некој ако може нека ми прати линк за 1.02 кракот :)

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
^сега пробав да ги инсталирам било кој од пачевите,DVD верзијата не ми ја прифаќа,не знам зошто. Digital Download веерзијата се инсталира,ама ми бара активациски код.Дали со крак ќе може да ја средам работата? Ај некој ако може нека ми прати линк за 1.02 кракот :)
Јас ја кракуев играва со тоа што кракуваната икона ја копирав на десктоп, снимив пач DVD Version, и после од десктоп си го копирав назад у играта, и си работи.

Не ти треба посебен крак за 1.02.

А не знам зошто, коа ќе ја пуштам играта и двата броја шо ги дава се 1.01:toe:

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
А ако го инсталираш овој пач дали го губиш пачот од PESedit?

Kajgana Shop

На врв Bottom