PES 2011

• Креатор на темата bowl
  • Време на започнување

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
кажи нешто повеќе за проблемот, кога закочува? дали на сред утакмица или само што ќе влезеш, види на други игри со појака графика како е? ти дава некоја порака close the program...?
Ништо не ми се појавува, само што ќе ја уклучам за 5-10 секунди , кога се полни се закочуваи стои така не ми се појавува ни Close ни ништо :S ај ако можеш помогни

Stallion

Папион __ •°
Член од
13 септември 2010
Мислења
1.149
Поени од реакции
908
Ништо не ми се појавува, само што ќе ја уклучам за 5-10 секунди , кога се полни се закочуваи стои така не ми се појавува ни Close ни ништо :S ај ако можеш помогни
1# Pro Evolution Soccer 2011 Freezes" Launched the game and your PC hangs, freezes, before any intro video ?. If you open task manager it would say pes.exe not responding. Graphic driver conflict, update your graphics drivers and directx to resolve this issue. After you have updated your drivers, restart your computer and relaunch the game, it will work fine now."
Значи ако ти е овој проблемот, а како шо кажа ти така ти правело и тебе ќе си ги реинсталираш прво directx па види ако нејќе и драјверите на графичката, мада сумњам дека ти е баш овој проблем со драјверите пошо велиш си играл пред тоа, а други игри не би ти се играле ако е овој проблемот. Ете прочитај повеќе овде линк и кажи што стори. :smir:

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
1# Pro Evolution Soccer 2011 Freezes" Launched the game and your PC hangs, freezes, before any intro video ?. If you open task manager it would say pes.exe not responding. Graphic driver conflict, update your graphics drivers and directx to resolve this issue. After you have updated your drivers, restart your computer and relaunch the game, it will work fine now."
Значи ако ти е овој проблемот, а како шо кажа ти така ти правело и тебе ќе си ги реинсталираш прво directx па види ако нејќе и драјверите на графичката, мада сумњам дека ти е баш овој проблем со драјверите пошо велиш си играл пред тоа, а други игри не би ти се играле ако е овој проблемот. Ете прочитај повеќе овде линк и кажи што стори. :smir:
Ја избришав и пак ја инстелирав (по 26 пат) и викам може ќе сака, ама нејќе бе брате нејќе! Иначе тоа со Directx каде е тоа и што треба да направам? Иначе да, ја играв во понеделникот а веќе во вторникот не сакаше т.е кочеше

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.805
Поени од реакции
11.419
Ако нејќе пес, земи си фифа, јбг...

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.889
Поени од реакции
6.957
гледаме на која јачина е играта или кој гол е поубав ?
Ок само мене ми е малце неверојатно тие финти да и ги правиш на ТОП одбрана, која знае со голема сила да ти прави притисок, да ти искрши нозе и се само за да не прими гол, да и правиш вакви финти. Па кај имаш толку време и простор да направиш се како шо треба.

H

-HRO

Гостин
Ок само мене ми е малце неверојатно тие финти да и ги правиш на ТОП одбрана, која знае со голема сила да ти прави притисок, да ти искрши нозе и се само за да не прими гол, да и правиш вакви финти. Па кај имаш толку време и простор да направиш се како шо треба.
Нормално дека таквите финти секогаш не успеваат...исто тоа зависи против колку јак и каков противник играш...и каква е неговата кондиција...
Овојпат компјутерот по првиот мој обичен направен дриблинг со Фабрегас,и да сакаше немаше теоретски шанси да ми го спречи комбото што следува затоа што беше перфектен тајмингот на изведувањето на потегот и компјутерот тотално се избуни...
Инаку се си е на Top Player и многу долго време играм PES (од 1-от) и имам многу искуство верувај....што значи дека го знам компјутерот како дише....и го знам секој негов нареден потег... :)

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Ја набавив оригинал и се заразив со онлајн мастер лигата.

Но ми се заеба Џојстикот, па днска си зедов нов, но десниот аналог не ми функционира. На пример дриблинзите неможем да ги праем, кој ќе го стиснем аналогот играчов добива команда исто како шут.

Дали моем тоа некако да го наместим или до џојстикот??

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669

Но ми се заеба Џојстикот, па днска си зедов нов, но десниот аналог не ми функционира. На пример дриблинзите неможем да ги праем, кој ќе го стиснем аналогот играчов добива команда исто како шут.

Од каде и колку пари ја зеде и дали може на оригинал игра да се снимаат пачовите? :)

ps. Не сум сигурен, но мислам дека мојш дрибилинзите да ги наместиш на другиот аналог, во settings.

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.764
Поени од реакции
11.753

Кај мене прави исто, ама кога ќе го стиснам она копчено кое е обично за аналогот (тоа под сијаличката) можам да ги правам финтите.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070

Дали ти се наместени контролите при пуштен аналог? Мислам дека тоа е проблем и затоа ти шутира и остали такви команди.
Намести ги контролите со пуштен аналог. Мене мислам така ми праеше па така средив, ако добро памтам и не се лажам.

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199

Дали ти се наместени контролите при пуштен аналог? Мислам дека тоа е проблем и затоа ти шутира и остали такви команди.
Намести ги контролите со пуштен аналог. Мене мислам така ми праеше па така средив, ако добро памтам и не се лажам.
Исто и на мене како на Марли. Kajgana. сликај ги контролите и стај ја сликата тука да ја видам и според тоа ќе ги наместиме

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Од каде и колку пари ја зеде и дали може на оригинал игра да се снимаат пачовите? :)

ps. Не сум сигурен, но мислам дека мојш дрибилинзите да ги наместиш на другиот аналог, во settings.

Татко ми живи во Австрија, он ми ја прати, колку ја зел незнам точно али мислим дека ми рече 59 Е !

Фала на другите за информациите ќе пробам баш тоа кајгана што рече !

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Исто и на мене како на Марли. Kajgana. сликај ги контролите и стај ја сликата тука да ја видам и според тоа ќе ги наместиме
Еве и слика иако нема потреба од слика. Пушташ аналог(да свети) и местиш контроли. Аналог горе, доле, лево, десно. Двата така ги местиш и мислам дека така ќе успее.

Joystick.jpg

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Како да наместам да ми биде капитен оној кој што сакам?

H

-HRO

Гостин
Како да наместам да ми биде капитен оној кој што сакам?
Влагаш во Game Plan...ја ставаш стрелката врз играчот што сакаш да го ставиш како капитен...стискаш копчето што ти е за шут (кај мене „D" на тастатура,или квадрат на џојстик)...ќе ти се отвори мало прозорче и стискаш Select Captain. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom