PES 2011

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе да е рекорд на PES 2011 ? :)

--- надополнето ---

А и ова најверојатно 95 бода, 91 даден, 18 примени
tabelaty.jpg
[/URL][/IMG]

--- надополнето ---

FA Cup освоив се со младинците Бендтнер е ѕвер
facupmv.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

--- надополнето ---

скапан ми е интернетов имам уште :pehar: ама ко ќе можам ќе ги стам.

Помош.
- Почнав да го инсталирам Пач 0.1 и одма Error :)

Attachments

• Capture.jpg
    Capture.jpg
    16,4 KB · Прегледи: 9
Па зашто го инсталираш 0.1,инсталирај го најновиот 0.3 без АФС срање се инсталира,лесно е :)

OK

- Ја избришав играта, одново ја инсталирав и само Пач 0.3 го инсталирав ...... дресовите се ок ама трансвери нема броо :) Да не треба несо др да направам ???

OK

- Ја избришав играта, одново ја инсталирав и само Пач 0.3 го инсталирав ...... дресовите се ок ама трансвери нема броо :) Да не треба несо др да направам ???

Хмм не знам што е!

Кај мене ги има трансферите,а само го инсталирав пачот без ништо друго да направам!

Ако може некој да ми каже кај се прави имињава од играчиве да не се над нив ?

Хмм не знам што е!

Кај мене ги има трансферите,а само го инсталирав пачот без ништо друго да направам!

- Средив броо, проблемот бил кај мене со заборавањето на PESEdit.com 2011 Patch 0.3 - Fix, не сум го симнал од нет :)
Фала за што ме спаси од 0.1 :)

--- надополнето ---

Ако може некој да ми каже кај се прави имињава од играчиве да не се над нив ?

System Settings > Controller Settings > 1 > Corsor Settings.

Shange Cursor ( Semi-a.... )
Cursor Name ( Payer Name / None )

PES 2010 ми идеше лагано на HIGH settings Немаше да сецне играва ..
Ако си го ПЕС 2010 добро терал на HIGH значи и ПЕС2011 меже да ти иде на HIGH, многу е мала разликата во десетката и еденаесетката во графиката, барем така е кај мене, имаш некој проблем ако не е до компјутерот ондак е до играта што си ја симнал баш е чудно со таа твоја конфигурација да ти сецка на најслаби подесувања.

@ АР5ЕНАЛ

Имав 99 поени со Рома во мојата втора сезона мислам, и преку 40 дадени голови со Роналдо :) Дадени и примени голови не ми текиња али тука негде бев кај 100ката со дадените :) Скриншот неам пошо го избришав тоа, не беше интересно више, сеа со Атлетико вртам. Сеа за сеа скор 8-2-0 прв на табела два бода пред Барса. Ги скинав и нив и Реал у меѓусебен :)

@ АР5ЕНАЛ

Имав 99 поени со Рома во мојата втора сезона мислам, и преку 40 дадени голови со Роналдо :) Дадени и примени голови не ми текиња али тука негде бев кај 100ката со дадените :) Скриншот неам пошо го избришав тоа, не беше интересно више, сеа со Атлетико вртам. Сеа за сеа скор 8-2-0 прв на табела два бода пред Барса. Ги скинав и нив и Реал у меѓусебен :)

Што формација играш со Атлетико, што трансфери направи ? Ај кажи пошо и ја играм со нив. :) Иначе и ја ги тепав и Барса и Реал у гости, али губам лесни бодови против некои аматери како Алмерија. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom