Татко му на Стен(ли)
Geologist
- Член од
- 12 август 2009
- Мислења
- 141
- Поени од реакции
- 9
Не, откако го снимив пачов од Конами, се си остана исто од пачот од конами.А ако го инсталираш овој пач дали го губиш пачот од PESedit?
Брат незнам што да ти речам, дефинитивно не ти оди PES префрлисе на FIFA.Ах и 4-ва сезона нема да освојам Бундеслига со Дортмунд. Шалке се немозможни со 16 победи, 2 нерешени и 0 порази. Јас џабе со 1 пораз кога имам 7 нерешени, вака имам чувство дека никогаш со никоја екипа нема да освојам првенство. А во ЛЕ какви утакмици паднаја со Астон Вила во 1/8 финале . Првата на гости 3-3, реваншот дома 5-2 за мене Lucas Barios 5 гола и 1 асистенција на двата натпревари.
Never :salut:Брат незнам што да ти речам, дефинитивно не ти оди PES префрлисе на FIFA.
Ќе освоиш бе кад-тадАх и 4-ва сезона нема да освојам Бундеслига со Дортмунд. Шалке се немозможни со 16 победи, 2 нерешени и 0 порази. Јас џабе со 1 пораз кога имам 7 нерешени, вака имам чувство дека никогаш со никоја екипа нема да освојам првенство. А во ЛЕ какви утакмици паднаја со Астон Вила во 1/8 финале . Првата на гости 3-3, реваншот дома 5-2 за мене Lucas Barios 5 гола и 1 асистенција на двата натпревари.
еве исти таков со играчот од Become a Legend е, првата сезона со КатанијаЕве едно РЕМЕК ДЕЛО од мене.