PES 2011

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Веќе не играм PES. !!!!

- Ибра, Роналдињо и Пато што ако имаат по 90+ поени. Им ја зимаат топкава како на шала. Водам 2-1 93мин примам авто гол од Пирло :drk: Нервозииии

Млад сум за да се нервирам од игри ( Ке ја играм на Аматери, за инат ) :tv:

--- надополнето ---

Ај ве милан супер формација од Милан :)

Јас лично не сум прерипал ниеден натпревар.
Ги играм сите по ред...не ги рипам ни тие со аутсајдери...
На тие натпревари повеќе ги користам и ги уигрувам резервите наместо првотимците,со тоа ем вадам добар резултат,ем ги ујачувам младите играчи (дупли ќар) :)

Значи сее до формацијата :) Небеше овака во PES 2010.
- Ја средив формацијава татамата .... ( дефанзива, офанзива, пресинг и др работи ). Одма првата средба со оваа формација тепав 0-4 без пот ! ( Pro. )

Од лига утакмици не прерипувам, барем ја, најчесто од ЛШ и Куп рипам коа играм со стварно бедни екипи или екипи шо ги јадам ептен у квалитет. Иначе пеналите ептен лесно се пуцаат, само изглеај еден туториал на јутуб, и пуцни десетина пенали на тренинг и спремен си :) А верувај многу ке ти се најдат головите од пенали.

Дај линк, и јас маки мачам со пеналите

Дај линк, и јас маки мачам со пеналите

Ја досеа три пенали имам шутирано, три гола, само вртам на аналогот, и се ми се погодува да шутирам во средина, а голманот се фрла на страна. :)

И јас мачам мака со пеналите од баерн во финалето изгубив 3-1 на пенали :kesa:

Како можи да се смени коментаторот да зборува друг јазик, веќе ми скурчи овај англискиов само истите коментаи напамет веќе ги знам. Гледам има да се смени само јазикот во играта, менито...ама за коментаторот нема. Anyone???

Како можи да се смени коментаторот да зборува друг јазик, веќе ми скурчи овај англискиов само истите коментаи напамет веќе ги знам. Гледам има да се смени само јазикот во играта, менито...ама за коментаторот нема. Anyone???
Треба да си симнеш сам, ако сакаш ќе ти дадам линк. Јас имам англиски и шпански коментатор, па си ги менувам од време на време. :)

Еве со Бреша на TOP! Точно е појачана ми е екипава ама најјак играч ми е 80 во одбрана тој Палмиери!

10473102.jpg
[/URL][/IMG]

Еве кој состав е
bresa.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

Пробај без коментатор да осетиш атмосфера и навивање.Рокни SND до даска и ќе се осеќаш ко на стадион да си...
Јас така правам веќе подолго време :pehar:

Премногу лесно се донесуваат играчи оф леле..Со ајакс 2 сезона есиен роналдо руни видич одма прифанаа глупо е многу..

Премногу лесно се донесуваат играчи оф леле..Со ајакс 2 сезона есиен роналдо руни видич одма прифанаа глупо е многу..
Не да е глупо...уште у втора сезона ми стана досадна мастер лига ради таквите трансфери али затоа БАЛ е ебењее...трета сезона у манчестер отидов.само има една глупа работа...на тренинг мечевите кушчак и ван дер сар ми играат среден ред:tapp:

Не да е глупо...уште у втора сезона ми стана досадна мастер лига ради таквите трансфери али затоа БАЛ е ебењее...трета сезона у манчестер отидов.само има една глупа работа...на тренинг мечевите кушчак и ван дер сар ми играат среден ред:tapp:

xaxа нешто слично како ова

xaxа нешто слично како ова
еее баш така.само што они не играат така добро у среден ред ко шо знае да брани руни на клипчево.се нервирам што не можат да ми дадат еден асален пас и да се покажам на тие тренинг мечеви али тоа е...мора сам да ја водам топката и да бегам од нив двајца:icon_lol

Играва има страшни екстреми... се поблиску сум до стигнување на крајните екстреми.

Утакмица против Вест Хем само што изиграв. Водам 4:0 на полувреме, буквално ги растурив, топка не фатија. И си викам конечно изгледа го совладав срањево, арно ама шо тренер има овој Вест Хем не знам, чудо! :pos: Почнува второто, не можам да мрднам, за 15 минути ми намалуваат на 4:2. Се накурчив, екстра дефанзивна 5-4-1 формација стегам, и одвај се спасив, по милион нивни стативи и слично. Една ебана шанса не ми дадоа.

I R IMBA.... PES 2011 is not!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom