PES 2011

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Едно нешто што сум приметил е кога дадат гол фацава им е иста, само отвара уста не покажува радост.
Исто така и ракаваите и дресовите да се движат да не се залепени за рацете... се надевам дека се поработиле на тоа...

колку шо глеам ке има промени само најважно да ги средат фаулите и да може да се игра онлајн со пиратска ке биде тоооп!!!

:oftopic: до управата од кајгана ако може да ни отворите еден подфорум за пес зш вака има многу теми за пес а сите се раштркани глупо е пола саат ми треба док ги најдам :nerv::nerv: и онака не има многу со играме пес!

колку шо глеам ке има промени само најважно да ги средат фаулите и да може да се игра онлајн со пиратска ке биде тоооп!!!

:oftopic: до управата од кајгана ако може да ни отворите еден подфорум за пес зш вака има многу теми за пес а сите се раштркани глупо е пола саат ми треба док ги најдам :nerv::nerv: и онака не има многу со играме пес!

Не мораш да се мачиш. Има Македонски форум за ПЕС-ов направено.

За подобра од 10 сигурно ке биде, зошто полоша мислам не може да биде
-Движењата им се катастрофа зошто нема шанси топката да ја управуваш со брзо трчање
-Не можеш да направиш ни еден дриблинг зошто одма ке ти ја земат топката
-Друга глупост на играта е трчаш и од позади некој ти праи клизач ја зема топката и нема никаков фаул

Сите овие глупости ги немаше на 2009, според мене 2009 е најдобра од сите и сеуште ја играм иако ја имам и 2010

тоа си во право и мене многу фаулите ме нервираат на pes 2010

случајно гледајќи едно видео на јутјуб го забележав ова и го сликав,најверојатно ова е exbition менито од новиот пес 2011 :helou:
22231877.png

За подобра од 10 сигурно ке биде, зошто полоша мислам не може да биде
-Движењата им се катастрофа зошто нема шанси топката да ја управуваш со брзо трчање
-Не можеш да направиш ни еден дриблинг зошто одма ке ти ја земат топката
-Друга глупост на играта е трчаш и од позади некој ти праи клизач ја зема топката и нема никаков фаул

Сите овие глупости ги немаше на 2009, според мене 2009 е најдобра од сите и сеуште ја играм иако ја имам и 2010

Да се надоврзам, и голманите многу ниско интелигентни ги направиле :)

Decki dajte mi eden patch za 2010 kako na pr ovoj so dresovi i iminja...

Пес секогаш е подобра од Фифа, но оваа година и Фифа ќе биде добра ама пак пес си е подобра :smir:

Би била уште подобра играва,ако се додаде и германска-бундес лига,бидејќи 2010 немаше... се надевам на добра графика,и нови дриблинзи.:smir:

ИГРАВА Е ЕКСТРА ПОДОБРЕНИ СЕ МНОГУ ДВИЖЕЊАТА И МНОГУ МИ СЕ СВИЃА ОДБРАНБЕНАТА ТЕХНИКА ГУРАЊЕТО И СЛ. САМО БИ САКАЛ ДА НАПРАВАТ ПРЕДНОСТ НЕШТО ШТО ГО НЕМА ВО 2010 И ДА МОЖЕ ДА СЕ ИГРА СО ПИРАТСКА ONLINE ВО ШТО СЕ СОМНЕВАМ ДЕКА КЕ НАПРАВАТ

АЛИ КАКО И ДА Е ЕДВАЈ ЧЕКАМ ДА ИЗЛЕЗЕ

--- надополнето ---

Би била уште подобра играва,ако се додаде и германска-бундес лига,бидејќи 2010 немаше... се надевам на добра графика,и нови дриблинзи.:smir:
ЕПА СЕГА ЗА БУНДЕС СИ ИМА ПЕЧ ДА ГИ ОСТАВИМЕ МАЛКУ И ХАКЕРИВЕ ДА РАБОТАТ:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom