Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе ги имаат откупено правата за лигите и клубовите зошто не сакам да играм со West London Blue,North London,Man.Red и др.
Тачно!иван фифа мислам дека уште на пс3 е подобра од пес,ама според трилеров оваа година ке бидеПа стави си пач од pesedit.com . 2 минути работа, сите имиња точни, сите нови трансфери, сите лиги (+ нивната 1ва, 2ра, 3та), сите моментални формации... Се можно.

А еве ако не скам да симнувам пачови со кој можам да ја заебам играта?Зарем му е проблем да ги откупат правата од големите тимови?
А еве ако не скам да симнувам пачови со кој можам да ја заебам играта?Зарем му е проблем да ги откупат правата од големите тимови?

а десетката незнам, но за 07,08 и 09 Песот излезе месец и нешто пред Фифата... и добро знаеш дека игрите за Сони/360 излагаат многу порано од за писи... и воопшто не се исти.