PES 2011

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Гледам дека сите ја фалите играва но јас се разочарав најмногу од трансферите и графиката...скоро и да не е ништо чепнато во овој поглед за гејмплеј е ОК работите течат супер ама за графика и апдејт на трансфер ФИФА-та е каде каде понапред...

Гледам дека сите ја фалите играва но јас се разочарав најмногу од трансферите и графиката...скоро и да не е ништо чепнато во овој поглед за гејмплеј е ОК работите течат супер ама за графика и апдејт на трансфер ФИФА-та е каде каде понапред...

Има сигурно излезено пач за трансферите и фаците.
Иначе, гејмплејот е убедливо најбитната ствар во една фудбалска симулација, многу позначајно од графика + трансфери + мени + лиценци + .....

Ај ако може да ми пратите фајл за германски и италијански коментатор?

Дај линк по ПП :-)

[/COLOR]Igrata e super gameplay, menito, kako sve sredile. Znaev za iminjata na timovite deka ke bide isto kako lani, manje vise, ali transferite gz gi napravile. Probav rucno, ali ne ide, mnogu se. Prebarav po net nekoe resenie, okolu toa, no seuste nisto nema. Ako nekoj nasol, nekoj patch ili mod, slobnodno neka pise

Не знам колку пати треба да ве бришам пред да сфатите - торенти и барања за торенти е ЗАБРАНЕТО.

Следен што ќе побара или даде, иде на бан.

Не знам колку пати треба да ве бришам пред да сфатите - торенти и барања за торенти е ЗАБРАНЕТО.

Следен што ќе побара или даде, иде на бан.

Pa neznaev so odma nervoza, duboko se izvinjavam tuka javno :)

Pa neznaev so odma nervoza, duboko se izvinjavam tuka javno :)

Не ти зборев конкретно тебе де, знам дека ти е првпат. :)
Него на сите, зашто ги бришам и не делам картони (знам дека првпат ви е, па ај), ама мора да се сфати. :)

Moze nekoj da mi kaze sve prebarav ali nemozev da najdam, od nikade mi se pravat sami izmeni u igra. Po opcii barav, u menito game plan, nikade nemozev da najdam da go iskucam toa.

Moze nekoj da mi kaze sve prebarav ali nemozev da najdam, od nikade mi se pravat sami izmeni u igra. Po opcii barav, u menito game plan, nikade nemozev da najdam da go iskucam toa.

Ваљда е ова, не сум сигурен...
Пред да старташ утакмица, влези во Game Plan. Ќе те праша одма - сакаш на менаџерот да оставиш/offensive/defensive итн, ти таму одбери MANUAL. И крај. :)

првиот пач веќе излезе, на пес-сербиа стои. има измени во трансфери,фаци амблеми и дресови.
незнам дали може да го копирам овде, ако може нека каже мац ќе го пренесам сосе линкови, и слики!

Ја симнав играта од Замунда на Reloaded е и беше еден зип фајл и уше еден друг, тамо пишува со ИСО или Даемон тулс да се маунта али нема некој фајл или било што па да маунтам, некој сличен проблем да не има или решение да не знае

Ја симнав играта од Замунда на Reloaded е и беше еден зип фајл и уше еден друг, тамо пишува со ИСО или Даемон тулс да се маунта али нема некој фајл или било што па да маунтам, некој сличен проблем да не има или решение да не знае

Во фолдерот има два фајла. ЗИП фајл и МСИинфо документ. ЗИП фајлот маунтни го со Даемон и тоа е тоа.

^ Всушност тоа не е зип фајл, али пошто сте му доволиле на зипот или рарот или која било друга слична програма да ги отвара тие фајлови (.iso), затоа истиот фајл ви се покажува како .zip .

првиот пач веќе излезе, на пес-сербиа стои. има измени во трансфери,фаци амблеми и дресови.
незнам дали може да го копирам овде, ако може нека каже мац ќе го пренесам сосе линкови, и слики!

За Интераши све може! :)

Пачевите не се нелегални, смее линкови до нив. Ама никако до целата игра. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom