PES 2011

• Креатор на темата bowl
  • Време на започнување
Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Да на 30 е али по цедотеките на 1-2 некаде би требало да ја има најкасно на 4-5

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.485
Поени од реакции
6.874
инсталирав пач, имам околу 30тина тимови, најјаките светски репрезентации и најјаките клубови.
стварно, ретко кога овака фудбал ме заинтересирал, се досега беше рутина, сега има тотално нови пристапи, ме тера да изиграм 100 натпревари. чекам да испадне целата верзија има се наеднаш да изиграм!

shema77

Borriello
Член од
30 јули 2009
Мислења
432
Поени од реакции
7
Ми се појави проблем нешто со песот,до сега немаше ништо ама прееска ја уклучувам и оп ми се рестартира компјутерот...:raz:

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Мене по се ми изгледа дека пак ќе има разочарување. Истите ГЛУПАВИ фаули од 2010 не ги смениле, за НАЈМАЛ контакт се суди фаул, исто така дур не свирне судијата не можеш да забијаш и така фино лепо ке си чекаш нонстоп дур не те фате нерното па на крај da стиснеш Алт+Ф4. Друго страшно ме нервира тоа што, едноставно сите играчи се ИСТИ. Имав една акција, значи со меси бев понапред едно 2-3 метри од последниот обрамбен играч, цело време држев на брзо трчање, и дур стигнам до шеснаесеттерец и да шутнам, демикелис ме стигна и ми ја зеде топката, е тоа сварно жими стапоф. Од друга страна ме бендисува тоа што конечно воведоја комплетна слобода во додавањето, али се попусто кога ги има предходниве ср*ња :)

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Чекај бе демо е ова Мартин искулирај! имале време може го поправиле тоа почекај да излезе фул верзија.

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
^^
Кога ќе ги корегират проблемите мислам дека ќе го смениш мислењето.

shema77

Borriello
Член од
30 јули 2009
Мислења
432
Поени од реакции
7
Еве едно face видео споредба меѓу PES 2011 I FIFA 2011...

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Симнав еден пач за демото, со неколку додадени тимови и репрезентации и навистина се надевам дека креаторот на пачот ги правел фаците на играчите, а не КОНАМИ. Хавиер Занети изгледаше како да има 20 години, и повеќето играчи беа утнати во фаците.

Во врска со муабетот погоре, ние играме демо, а не бета верзија, демото е пробување на продуктот пред да се решиш да го купиш, така да не очекувајте промени во финалната верзија, таа е завршена уште пред демото да искочи, само мали помени во database-от може да има, ништо друго. Истото важи и за ФИФА 11.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Излезе торент фулл верзија за хбох, така да пц денеска или утре најкасно очекувајте.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.914
Поени од реакции
7.007
Грциве антиталенти за фудбал и на РС :)

Kajgana Shop

На врв Bottom