Mason_Petrarka
Servant of Morgoth
- Член од
- 19 декември 2009
- Мислења
- 157
- Поени од реакции
- 23
го имам 1.5.... ама мислам дека нема никаква врска...А имаш некој пач? Оти јас имам пач 1.5 да не има тоа врска нешто?
го имам 1.5.... ама мислам дека нема никаква врска...А имаш некој пач? Оти јас имам пач 1.5 да не има тоа врска нешто?
Да, Арсенал може да ја победи Барса само на ПЕСАбе од поуздани извори дознавам дека утакмицата ќе завршела со следниов резултат, во прилог и слика како доказ
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
nort london е,ама на ПЕС без пачА нели е Арсенал на ПЕС Норт Лондон?
Го реши проблемов овде? И кај мене ги даде така од коа пробав да сменам англиската втора во серие б и сеа ќе реинсталирам. Да не не чини нешто апдејтот?Го снимил ли некој пачов што го стаив, освен мене и дали има проблеми некакви?
Кај мене трансферите си се како FirePatch 1.4, и каде шо беа Милан 2003, 2007; Јуве 2003; Интер 2010 итн сеа ги дава како Австрија со играчите на Австрија. ТАкви тимови во Европа иам 10+.
Само кај мене е ова или?
Останав со Fire 1.4, ама го стаив EDIT-от со апдејтирани трансфери. Ставен е тука неколку страни назад, од gunner_mkd.Го реши проблемов овде? И кај мене ги даде така од коа пробав да сменам англиската втора во серие б и сеа ќе реинсталирам. Да не не чини нешто апдејтот?