PES 2011

• Креатор на темата bowl
  • Време на започнување

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
Јас пробувам да креирам со Кардиф ама кај шо треба на почеток да сејвува заради ресет превеншн фикчуре тука паѓа....Not responding. PES has stoped working :(

Ќе ја преинсталирам цела игра мамата ќе и ја ебам мора да проработи!

--- надополнето ---

Ете ги копирав и оние dx срања фајлови, ја преинсталирав целата игра и пачот пак и напрајв свичот за втора англиска и пак ништо пак not working :nerv:
Се местеше ова кај шо ти е снимена играта. Го пушташ ПЕСЕДИТ(икона PE), и после горе 2 опција бираш, па истискаш на Мастер Лига дифолт. Нешто вака беше знам.
Ова ако користиш 1.5 пач. Ја го неам затоа не знам точно како беше, ама мислам беше нешто како што ти пишав погоре.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.855
Поени од реакции
10.227

Mason_Petrarka

Servant of Morgoth
Член од
19 декември 2009
Мислења
157
Поени од реакции
23
Ова ти е проблем од NET FRAMEWORK!
Оди Control Panel\Programs and Features\Turn Windows Features ON or OFF (лево горе)
Штиклирај го коцкичето пред Net Framework!
И инсталирај Net Framework 4!
се напрајв ко шо велиш... нема абер ://

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.914
Поени од реакции
7.007
Се местеше ова кај шо ти е снимена играта. Го пушташ ПЕСЕДИТ(икона PE), и после горе 2 опција бираш, па истискаш на Мастер Лига дифолт. Нешто вака беше знам.
Ова ако користиш 1.5 пач. Ја го неам затоа не знам точно како беше, ама мислам беше нешто како што ти пишав погоре.
Na PES edit selector-от требало Master League 1 да се кликни :) Почнав со Лидс, првите две кола две победи дома по 2-1 :)

G

grande-juve

Гостин
Конечно, стигнав на првата страна од ранкингот на МЛ Онлајн, од 13000 што играат, дојдов до 15 место, следна цел, топ 5
ML online.jpg

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
abe kako da gleam golovi snimeno ama ne preku igrata.kajs e skladiraat u my documents\konami\???????????????

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Јас со QPR направив страшна екипа на мастер лигата. Се газам, секоја сезона освојувам UCL, PL, FA Cup, UEFA Super Cup, без alt f4 :).

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
Конечно, стигнав на првата страна од ранкингот на МЛ Онлајн, од 13000 што играат, дојдов до 15 место, следна цел, топ 5
Прегледај го приврзокот 40319
браво браво , но да те прашам нешто ја купи играта колку е таму некој си 2000 денари но на колку компјутери може максимум да се инсталира истата инсталација ? или само на еден

G

grande-juve

Гостин
браво браво , но да те прашам нешто ја купи играта колку е таму некој си 2000 денари но на колку компјутери може максимум да се инсталира истата инсталација ? или само на еден
Е тоа не знам, знам сигурно дека онлајн можеш да играш само од еден компјутер, не можеш со една купена игра да играш од два компјутери во исто време, а не би требало да има проблем да се инсталира на различни компјутери и од различни компјутери да играш онлајн, само не истовремено од купената инсталација, се надевам нешто појаснив.

Kajgana Shop

На врв Bottom