PES 2011

• Креатор на темата bowl
  • Време на започнување

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
Ај дајте ми го ЕДИТ фајлот од вие што ја имате 1,4,1 фајр пач. Мене ме ребра нешто, трансферите не се направени,. 5 пати реинстал и на пачови и на играта праев.

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.514
Поени од реакции
4.396
Значи ако има некој љубезен а знам дека има:P, би можел ли да ми пообјасни некои работи со пачовите?
Значи 2008 2009 2010 ги имам играно со мн пачови итн итн, е сеа за 2011 симнав еднашка еден пач незнам кој беше и откако го инсталирав не можев да ја играм играта, како прво дресовите на англиските екипи беа сите Плави и пишуваше конами и фактички заебав работа и реинстал и така веќе скоро 3 4 месеци играм нормално како што е играта.
Сеа сакам да прашам некој поискусен и што знае што и како со овие работи да ми каже кој пач да го симнам и како да го инсталирам значи најновиот.

Фала однапред

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.855
Поени од реакции
10.227
Добри се стадионите ? Дај кажи два три збора..:smir:
Појма немам какви се не ги инсталирав, види имаше слики стаено таму инаку не ми се битни мене стадионите и онака има доволно со пачот!:smir:

--- надополнето ---

Значи ако има некој љубезен а знам дека има:P, би можел ли да ми пообјасни некои работи со пачовите?
Значи 2008 2009 2010 ги имам играно со мн пачови итн итн, е сеа за 2011 симнав еднашка еден пач незнам кој беше и откако го инсталирав не можев да ја играм играта, како прво дресовите на англиските екипи беа сите Плави и пишуваше конами и фактички заебав работа и реинстал и така веќе скоро 3 4 месеци играм нормално како што е играта.
Сеа сакам да прашам некој поискусен и што знае што и како со овие работи да ми каже кој пач да го симнам и како да го инсталирам значи најновиот.

Фала однапред
НЕ ТРЕБА НИШТО ПОСЕБНО!
Инсталирај играта чисто без никаков пач
Избриши се од My Documents\Konami!!!
Спушти PESEdit 1.5 - најмалку заебанции имна да не речам ич http://www.megaupload.com/?d=K9G71CSN
МОРА ДА РАБОТИ!:smir:

lamja25

Grande FIORENTINA !!!
Член од
5 декември 2007
Мислења
2.339
Поени од реакции
66
dobro PES ekipo, moze da se dogovorime da napraime eden turnir u enternet ?????

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.855
Поени од реакции
10.227
Мора да ја имаме сите оригинал играта, а од форумот како што знам само двајца ја имаат. :)
Па тие што се од СК мојте кога сакате ама другите не можат, оти не се игра online пиратската!

lamja25

Grande FIORENTINA !!!
Член од
5 декември 2007
Мислења
2.339
Поени од реакции
66
alo so vi e be.. ideme u enternet si igrame na sony 3-ce

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.607
Поени од реакции
14.447
Како се вика песната на PES 2011 нешто 50 Miles имаше во насловот ја знае некој?
* 50mila – Nina Zilli
* L’ Inferno – Nina Zilli
* Aerious Light – Data
* Armistice – Phoenix
* In Your Arms – Destine
* When I Grow Up – Fever Ray
* Theo – Apples
* The Law Of Life – Elite Force
* Stop For A Minute – Keane Ft. K’Naan
* Sweet Disposition – The Temper Trap
* Celestica – Crystal Castles
* The Reeling – Passion Pit
* Cousins – Vampire Weekend
* AIE A Mwana – Black Blood
* Marcha De La Vida – Balkan Beat Box
* Roda Piao – Azymuth
* Die tomorrow – coldrain
* Crystalised (Rory Phillips Remix) – The xx

Оваа првата ваљда е.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Таа е, моментално им е како powerplay на Антена5. :)

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.914
Поени од реакции
7.007
Јас пробувам да креирам со Кардиф ама кај шо треба на почеток да сејвува заради ресет превеншн фикчуре тука паѓа....Not responding. PES has stoped working :(

Ќе ја преинсталирам цела игра мамата ќе и ја ебам мора да проработи!

--- надополнето ---

Ете ги копирав и оние dx срања фајлови, ја преинсталирав целата игра и пачот пак и напрајв свичот за втора англиска и пак ништо пак not working :nerv:

Kajgana Shop

На врв Bottom