Добри се стадионите ? Дај кажи два три збора..:smir:Stadium Pack за Fire Patch
http://www.pes-patch.com/2011/02/stadium-pack-addon-for-fire-patch-by-jenkey1002.html
Појма немам какви се не ги инсталирав, види имаше слики стаено таму инаку не ми се битни мене стадионите и онака има доволно со пачот!:smir:Добри се стадионите ? Дај кажи два три збора..:smir:
НЕ ТРЕБА НИШТО ПОСЕБНО!Значи ако има некој љубезен а знам дека има, би можел ли да ми пообјасни некои работи со пачовите?
Значи 2008 2009 2010 ги имам играно со мн пачови итн итн, е сеа за 2011 симнав еднашка еден пач незнам кој беше и откако го инсталирав не можев да ја играм играта, како прво дресовите на англиските екипи беа сите Плави и пишуваше конами и фактички заебав работа и реинстал и така веќе скоро 3 4 месеци играм нормално како што е играта.
Сеа сакам да прашам некој поискусен и што знае што и како со овие работи да ми каже кој пач да го симнам и како да го инсталирам значи најновиот.
Фала однапред
Мора да ја имаме сите оригинал играта, а од форумот како што знам само двајца ја имаат.dobro PES ekipo, moze da se dogovorime da napraime eden turnir u enternet ?????
Па тие што се од СК мојте кога сакате ама другите не можат, оти не се игра online пиратската!Мора да ја имаме сите оригинал играта, а од форумот како што знам само двајца ја имаат.
Па играта е 30 посто поинаква на PS3 за разлика од PC!alo so vi e be.. ideme u enternet si igrame na sony 3-ce
* 50mila – Nina ZilliКако се вика песната на PES 2011 нешто 50 Miles имаше во насловот ја знае некој?