Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зами со пес едитор и смени им ги рачно или стави се унреал пачкако да го сменам рејтингов на играчиве? со 1.3 пачов сменати се рејтинзиве на играчиве, не се реални :/
1.3 ми е само за Гансо и Нејмар за друго ништо. Знае некој од форумов да прави фаци на фудбалери?
Може да го сликаш Гансо и сликата да ја ставиш тука?
^
Фала, сега уште повеќе ми се игра со 1.3 пачот
Ај ако не те мрзи провери колку му е овералот?
И оценките сликај му ги за да го направам, нормално ако сакаш :kesa:
веќе 5 часа како се барам по воа интернетов и никако да најдам било што со што ќе можам да ја играм онлајн играва........кога се регистрирам ја нема македонија и се регистрирав како србин , KONAMI ID и GAME ID се направив , лиценца симнав од страната и триста други глупости но никако да ја почнам, АКО некој ја игра онлајн нека каже како да го направам и јас тоа оти живци искинав гледам во групава повеќе е за пачеви муабетот но ако некој знае нека ми помогне
веќе 5 часа како се барам по воа интернетов и никако да најдам било што со што ќе можам да ја играм онлајн играва........кога се регистрирам ја нема македонија и се регистрирав како србин , KONAMI ID и GAME ID се направив , лиценца симнав од страната и триста други глупости но никако да ја почнам, АКО некој ја игра онлајн нека каже како да го направам и јас тоа оти живци искинав гледам во групава повеќе е за пачеви муабетот но ако некој знае нека ми помогне
Ако не ти е ОРИГИНАЛ играта неможеш да играш ONLINE!
Како "симна" лиценца??? на што мислиш?
видов одпослем назат во некој постови дека треба да имаш оригинал , мислев на овоа лиценца http://www.konami.jp/we/online/2011/?tg=gb&pf=pc&pg=tool (најздоле има агрее) некој вид такво чудо е нно треба да се логираш на странава мислам со конами ид што си го креирал , јбг одиме по оригиналот но дали некој ја има веќе и дали е све во ред да не лупам пари за џабе
Под "RS" копче (на џојстик) што се подразбира?