PES 2011

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
^
Фала, сега уште повеќе ми се игра со 1.3 пачот :)
Ај ако не те мрзи провери колку му е овералот?
И оценките сликај му ги за да го направам, нормално ако сакаш :kesa:

како да го сменам рејтингов на играчиве? со 1.3 пачов сменати се рејтинзиве на играчиве, не се реални :/

како да го сменам рејтингов на играчиве? со 1.3 пачов сменати се рејтинзиве на играчиве, не се реални :/
Зами со пес едитор и смени им ги рачно или стави се унреал пач

1.3 ми е само за Гансо и Нејмар за друго ништо. Знае некој од форумов да прави фаци на фудбалери?
Може да го сликаш Гансо и сликата да ја ставиш тука?
Preview.jpg

http://ul.to/kr88ux

• Ми се допаѓа
Reactions: Me2
веќе 5 часа како се барам по воа интернетов и никако да најдам било што со што ќе можам да ја играм онлајн играва........кога се регистрирам ја нема македонија и се регистрирав како србин , KONAMI ID и GAME ID се направив , лиценца симнав од страната и триста други глупости но никако да ја почнам, АКО некој ја игра онлајн нека каже како да го направам и јас тоа оти живци искинав гледам во групава повеќе е за пачеви муабетот но ако некој знае нека ми помогне

Откако го снимив пачов 1.3 не можам нова Мастер Лига да почнам. Ми ја гаси играта. Ерор некој се дешава.
Се избришав, снимив пак. Не бре брате, ја гаси. А обични натпревари си идат ОК. И ако пуштам Сејф од постара МЛ нормално ја пушта.
Не можам да почнам МЛ со ресет превеншн. А таман се навикнав вака. Чесно да играм.

^
Фала, сега уште повеќе ми се игра со 1.3 пачот :)
Ај ако не те мрзи провери колку му е овералот?
И оценките сликај му ги за да го направам, нормално ако сакаш :kesa:

ganso1.jpg

Оверал му е 69! :)

веќе 5 часа како се барам по воа интернетов и никако да најдам било што со што ќе можам да ја играм онлајн играва........кога се регистрирам ја нема македонија и се регистрирав како србин , KONAMI ID и GAME ID се направив , лиценца симнав од страната и триста други глупости но никако да ја почнам, АКО некој ја игра онлајн нека каже како да го направам и јас тоа оти живци искинав гледам во групава повеќе е за пачеви муабетот но ако некој знае нека ми помогне

Друже и јас окапав на итернет како тебе со надеж дека ќе најдам нешто околу то... се регистрирав се... и после дознав дека треба да ја имаш оргиналот... ако не те мрзи оди на назад неколку страни ќе добиеш податоци околу то колку пари вреди и такви работи...

• Ми се допаѓа
Reactions: Me2
Слаб Оверал има Гансо али ќе го ојачиме тоа не е проблем.:)
Пробајте да го земете гркот Нинис од Панатинаикос како Чави е на играта.:D

Ако не ти е ОРИГИНАЛ играта неможеш да играш ONLINE!
Како "симна" лиценца??? на што мислиш?

Ако не ти е ОРИГИНАЛ играта неможеш да играш ONLINE!
Како "симна" лиценца??? на што мислиш?

видов одпослем назат во некој постови дека треба да имаш оригинал , мислев на овоа лиценца http://www.konami.jp/we/online/2011/?tg=gb&pf=pc&pg=tool (најздоле има агрее) некој вид такво чудо е нно треба да се логираш на странава мислам со конами ид што си го креирал , јбг одиме по оригиналот но дали некој ја има веќе и дали е све во ред да не лупам пари за џабе

видов одпослем назат во некој постови дека треба да имаш оригинал , мислев на овоа лиценца http://www.konami.jp/we/online/2011/?tg=gb&pf=pc&pg=tool (најздоле има агрее) некој вид такво чудо е нно треба да се логираш на странава мислам со конами ид што си го креирал , јбг одиме по оригиналот но дали некој ја има веќе и дали е све во ред да не лупам пари за џабе

Се е во ред, нема никакви проблеми, и гарантирам онлајн е најмалку два пати поинтересно отколку да играш само против топ плеер, еве јас од кај симнав http://uk-konami.gamesplanet.com/shop/pes2011/

И да си се пофалам, првото трофејче како и моментална состојба на табела за 4-та дивизија во мастер лига, од утре идам во трета
Untitled.jpg

Unt.jpg

Untitle.jpg

За голов само да кажам Хахахахахаххааххаха

--- надополнето ---

Под "RS" копче (на џојстик) што се подразбира?

Здраво .. ај ако можи нека ми помогни некој .. ја инсталирав ПЕС 2011 ... ама ко ке отворам стој само црно не почнува... ми излегува Intel 240 @ 1,60 GHZ CARD нешо .. а толку ми е ПС-ТО .. нз шо е работата...дај поможете позз ;) иначе најдобар сум на ПС .. имам турнири турнири ехаа земано и на 2 добиени немам од никој изгубено во последните 5 год :) POZZZ

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom