Уште ли тупите со ова бе, оставете ги на раат и Перо и сите да си одработат како што знаат убаво рече прецедателот на федерација најмалку што треба пред настапот за квалификации за олимпијада е притисок од медиуми...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Уште ли тупите со ова бе, оставете ги на раат и Перо и сите да си одработат како што знаат убаво рече прецедателот на федерација најмалку што треба пред настапот за квалификации за олимпијада е притисок од медиуми...
Па притисокот он го направи со неговиот просотилак..ај за фиром не му замерав,ама на што му личи да умрат сите што ме критикуваат ? Ти личи ли тоа на нормално од возрасна личност а башка и капитен? Мене не..
Ебати професионалниот играч, нека лиже грчки г.. џабе му е сега се нека јаде гомна![]()
Па за тоа не е крив Перо, туку нашето „новинарство“ ...No najmnogu sto me cudi e faktot sto seuste nitu eden nas novinar ne uspea da dojde do izjava ili kratko intervju od Antic. Sepak sramota e makedonec da osvoi liga na sampioni a da nedade izjava do nekoj nas medium ( kakvi se takvi se, nasi se)
Па за тоа не е крив Перо, туку нашето „новинарство“ ...
Не сум читал во Македонски спорт, верувам дека тие имаат изјава земено од него, бидејќи знам дека присуствувале на фајнл форот, а за овие портали што ги гледаме на интернет, тешко дека некој ќе се заака во Истанбул, или сеа во Атина за да земи изјава од него, а тој не е глуп да ги моли новинарите да им дај изјава...Za novinarstvoto znaeme kako i so e, no kako i da e veruvam deka probale da go kontaktirat, no zosto dosega nemae izjava od prva raka neznam...