Перо Антиќ со кукавичка изјава дека доаѓа од „ФИРОМ“

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Уште ли тупите со ова бе, оставете ги на раат и Перо и сите да си одработат како што знаат убаво рече прецедателот на федерација најмалку што треба пред настапот за квалификации за олимпијада е притисок од медиуми...

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.893
Уште ли тупите со ова бе, оставете ги на раат и Перо и сите да си одработат како што знаат убаво рече прецедателот на федерација најмалку што треба пред настапот за квалификации за олимпијада е притисок од медиуми...
Па притисокот он го направи со неговиот просотилак..ај за фиром не му замерав,ама на што му личи да умрат сите што ме критикуваат ? Ти личи ли тоа на нормално од возрасна личност а башка и капитен? Мене не..

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.411
Поени од реакции
16.673
Е така, еве го "професионалецот" у вистинско светло.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Па притисокот он го направи со неговиот просотилак..ај за фиром не му замерав,ама на што му личи да умрат сите што ме критикуваат ? Ти личи ли тоа на нормално од возрасна личност а башка и капитен? Мене не..
За ова второто немав чуено дека го рекол. Само ми е криво што се ова може да резултира Македонија да не избори учество на Олимпијада најмногу ради тој притисок и тензија што се ствара.

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Од последното видео се гледа дека човекот кур го боли што мислите вие и сите останати вклучително и јас и што го оправдувам, а за тоа фиром па под кое име репрезентацијата настапува? ако каже као Македонија ке смени нешто? Да ке смени ке изгуби незнам колку пари и можеби место за настап во финланиот натпревар во евролига кој е сон за секој кошаркар, така да очигледно колку и да зборувате човекот кур го боли!

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.979
Поени од реакции
45.283
Шо е многу многу е, ја немам намера да го плукам и да го вреѓам, нема ни поента тоа преку форуми и остали виртуелни простори за такво нешто, ама дека заслужи да биде критикуван заслужи. Некој да те примора во Спорт на таков начин да ја навредиш земјата маломорген, што ако одбиел ? Дуда ќе го избркаше од тим и немаше да игра во полуфиналето и евентуалното финале ? Нормално дека Не, е сега за да не го навлечеше ете гневот на своите навивачи ќе постапеше компромисно и немаше ништо да каже, не постои правило во ФИБА кое би го санкционирало поради тоа. Он и онака има македонски пасош, се смета за македонец, не се глупи навивачите на Олимпијакос тоа да не го знаат, на крај краева капитен е на земјава, сигурно не мислан они дека и тука се смета за фиромјанин, го прежалиле тоа, го проголтале, може и воопшто не се замарале што имаат македонец во тим, имаа големи проблеми пред сезона а испишаа историски успех, Антиќ е еден од тие херои, клубот пред Се им е и то је то.

Не ми филозофирајте со муабетите дека нит критика не заслужувал бидејќи знаеме дека имате двојни стандарди, друг некој анонимус или фудбалски репрезентативец да го направеше истото имаше да го распарате по форумиве зашто тој никад не бил дел од генерација на репрзентативци што донеле голем успех за земјава.

И сега сите што го критикувале ... нека умрат, ептен капитенски, па на интернет просторот 80% од коментарите беа негативна критика, пола земја ли да умре ? За ова се одзема капитенска лента али не во земја ко Македонија. Во секој случај, срам да му е.

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
Абе шо го ебам.

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Ебати професионалниот играч, нека лиже грчки г.. џабе му е сега се нека јаде гомна :D
Хахах....ама глеј, во предходниве 30 страни само на форумов му посакаа повреди, смрт...бараа да не биде капитен, да се откаже од државјанство...итн итн...којзнае на други сајтови што се' нема пишувано. Може нешто и прочитал....сигурно нешто прочитал....и го разбирам, плус еуфорија малку го понела и си кажа што му лежело на срце. Убеден сум дека сега ќе игра со 200 на час на квалификациите за ОИ за да се докаже.

Член од
20 јули 2009
Мислења
865
Поени од реакции
600
И тоа најдобро што го имаме...и по тоа да се плукало.

Член од
7 октомври 2008
Мислења
6.055
Поени од реакции
6.443
Se ke se zaboravi ako se plasirame na Olimpijada, vo sprotivno ke ima dobra podloga za kritiki.
Kako i da e so stavanjeto na Antic na tapet ne si pravime nikakva usluga, od druga strana pak licno sum mnogu razocaran od negovata izjava toa najmalku go ocekuvav bas od Antic koj bese navistina moralen predvodnik na reprezentacijata a Makedonija ne mu izleguvase od usta vo sekoja izjava. Veruvam deka go primorale no uste poveke veruvam deka mozel da go izbegne imenuvanjeto na drzavata so nametnatoto ime. Se sto sledi potoa , kako i izjavata da umrat site e nesreken splet na okolnosti i obiduvajki se da izleze od gomnata vo koj sam se turna uste poveke ja zamrsi situacijata. No najmnogu sto me cudi e faktot sto seuste nitu eden nas novinar ne uspea da dojde do izjava ili kratko intervju od Antic. Sepak sramota e makedonec da osvoi liga na sampioni a da nedade izjava do nekoj nas medium ( kakvi se takvi se, nasi se)

Член од
14 март 2010
Мислења
16.922
Поени од реакции
16.193
No najmnogu sto me cudi e faktot sto seuste nitu eden nas novinar ne uspea da dojde do izjava ili kratko intervju od Antic. Sepak sramota e makedonec da osvoi liga na sampioni a da nedade izjava do nekoj nas medium ( kakvi se takvi se, nasi se)
Па за тоа не е крив Перо, туку нашето „новинарство“ ...

Член од
14 март 2010
Мислења
16.922
Поени од реакции
16.193
Za novinarstvoto znaeme kako i so e, no kako i da e veruvam deka probale da go kontaktirat, no zosto dosega nemae izjava od prva raka neznam...
Не сум читал во Македонски спорт, верувам дека тие имаат изјава земено од него, бидејќи знам дека присуствувале на фајнл форот, а за овие портали што ги гледаме на интернет, тешко дека некој ќе се заака во Истанбул, или сеа во Атина за да земи изјава од него, а тој не е глуп да ги моли новинарите да им дај изјава...

F

FuckYouAll

Гостин
Ако е "најдоброто" што го имаме не смееме да го критикуваме и плукаме ?

Абе тој нека цркнит ма**то негово да му e**м племето, море авионот да му се урнит ко ќе идат навака, овчар.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom