Пеперутки во стомакот

• Креатор на темата Креатор на темата ЃАВОЛЧЕ
  • Време на започнување Време на започнување
Баш пред некоја недела заприметив, пеперутки ми летаат во два случаи-кога првпат ќе го здогледам (во денот, неделата, сеедно) и кога првпат ќе ме допре откако ќе се видиме.

Во меѓувреме сум најопуштена, научив да си ја контролирам нервозата со тоа што ќе му ја пренесам нему. :)

Леле колку ми е жал за другарка ми... :(
Јас кој ќе видам некој што ми се свиѓа,пеперутки ненормално ми летаат,ко да ќе ми излезат од што се разлетани,ќе се оцерам од седмица до седмица,и одма се местам у косава,не можам да се контролирам и почнувам да штипам ко ненормална од радост(дека обично за рака сум фатена со другарката),само ја жалам другарка ми што ќе има модрици по рацете наредниов период :(Едно време и се исклучував скроз кој ќе пројдеше некој,ќе го гледам и не слушам ништо,па после ќе се освестам,ама сега фала богу ми прошло,сега другарка ми има таков “проблем“.

А порано,односно пред една година,што убаво ми беше,ќе го видам и ќе ми играат пеперутките,ама тоа само јас знаев дека ми играат,најладнокрвно сум реагирала,ко ништо да не се дешава.
Сега се расипав,па ќе ги рас(шт)ипувам и другите за жал.

Почнуваат да ми летаат пеперутки во стомакот, срцето почнува забрзано да ми чука...н. побрзо од нормалното, нозете ми се сечат, на моменти како да губам воздух, ме фаќа малку срам, и што ли уште не...Ете баш прееска ми се случи ова, кога изненадно го видов него, ама од што ме фати преголем срам ( а ретко ми се случува тоа) не отидов да се поздравам со него...иако знам дека нема сега цел месец да го видам, зашто се разминуваме од одморите:( Колку идиотски нели?

Пеперутки ммм ај лав дет филинг.
Кога го видам љубениот и те како ги имам, кога ме допре, а се случува и кога ми врти на мобилниот, кога го видам бројот.

Пеперутки во стомакот..мм..порано ги имаше повеке..но и сега ги има доволно..се појавуваат најчесто кога ке го видам..или пак кога ке ме допре некаде неочекувано.

Пепертуки во стомакот...На првото испаѓање со женска ми мислев дека ќе почнат низ уста да ми испаѓаат :pos:
Стварно бев многу возбуден. Не ми се веруваше :)
Инаку, ги имам во одредени ситуации, кога сум во интимна атмосфера со неа на пример.

nervozna mi se ispotija racete neznaev sto da kazam goltav bukvi i da peperutkite tokmu koga go vidov i trgnav da se pozdravam i taa negova nasmevka dodatno pridonese da letaat i za kraj pregratkata koja nema da ja zaboravam :back::pipi:

како што гледам повеќе девојчиња, девојки и општо припаднички на понежниот пол имаа постувано овде....мене лично не ми се има десено да осетам “пеперутки во стомакот“ а може и ми се има десено али сум бил на седмо небо па не сум се замарал со тоа

имам осетено, ама после тоа во веце со трчајнци... не вервам да е од љубов тоа:))

so poslednot koga se zapoznav bev mirna stramezliva uste nemozev da otvoram nemozev vo oci da go poglednam i se tresev celata od trema.ali posle toa koga ja otvoriv ustata nemozese da me zatne :PP

Кој к пеперутки. Или сwцето или ништо. Евентуално колена ми клецаат. Пеперутки... :kafe:

ги осеќам ко ке се стаи на мсн... ко ќе ми пише .. кога ми звони на моб...
омг ги осеќам токму сега

Прашањето е зошто човечката физиологија е таква што чувствотото на љубовен занес и правењето на гомна се одвиваат на исто место? Некој нешто сугерира? Боже!? :nesum:

Прашањето е зошто човечката физиологија е таква што чувствотото на љубовен занес и правењето на гомна се одвиваат на исто место? Некој нешто сугерира? Боже!? :nesum:
шубо си читав и накрај ми го скрши филмов а тамам планирав да напишам нешо ептен опасно за паѓање во несвест...:pipi:
да бе, летет, ама кај мене од поодамна немет летано...:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom