Пеперутки во стомакот

• Креатор на темата Креатор на темата ЃАВОЛЧЕ
  • Време на започнување Време на започнување
ЃАВОЛЧЕ напиша:
Како се чувствувате кога во ке го видите тој/таа што ви се свиѓа? Било тоа да е во град, школо....Ви се сечат нозе, возбудени сте....па уште да се знаете и да треба и моабет да направите....?Ја на пример, кога треба да зборам, ми се сечат нозе, не знам што да кажам, се чувствувам напнато, не пеперутки-штрци имам во стомак:icon_lol:! Како се однесувате во тие моменти?

Vo tie momenti se odnesuvam hmm...vozbudeno,srekno a da i lupam mn gluposti:tapp::pos2:

mi se loshi... mnogu... od "the butterflyes in my stomach" jadenjeto mi se vraka nadvor

Sekogas koga ke go vidam onoj so go sakam, ama bas sekogas mi se pojavuvaat peperutkite :smir:

Vo tie momenti mi ide da go napadnam,i ne razmisluvam za poslediicte...ma peperutki se mi se vrti i vo stomak i vo glava....

Peperutki ?
More slonovi mi odat niz stomakot. :vozbud:

Пепрутки, ангели ,пирани и други надземни и подземи суштества, во зависност од степенот на затресканост во дотичната.

Пеперутки ми летаат,да, само кога го слушам,а кога ќе го видам,којзнае што ќе биде со нас двајцата?!

Pri samata pomisla na tebe mi se pojavuvaat peperutkite i togas stanuvam najskrzaviot covek na svetot.
Ne gi davam nikomu.
So sekoj tvoj zbor tie poletuvaat i go razigruvaat mojot stomak. Mislam deka veke ja znam sekoja peperutka poedinecno. Go cekam momentot koga ke mozam nekoja od niv da ti ja podaram. :vozbud:

I posle dve godinipred sekoe izlaganje ili bilo kakov kontakt so nego imam peperutki a toa znachi deka go sakam i deka mi znachi neshto vo zivotot!

Mене во последно време смрдливки ми летаат во стомаков :pos: сепак лета нешто :wink:

Ма не пеперутки..Се што има крила е кај мене у стомак тогаш :)

Се дешава ова но повеќе во черепот отколку во стомакот. Но еве вчера баш се случи да добијам пеперутки во стомакот. Ептен јако чувство. Како дрога е.

И по девет години,кога ќе го видам ми летаат пеперутки,го губам тлото под нозете,возбудена сум како при првата средба,и збунета сум,не можам ни збор да изговорам........Ах колку го сакам........

од женските со кои сум бил, само две ги разбудиле тие пеперутки од кои едната беше првата љубов, и верувам дека ако не ми беше прва, немаше да ги има тие пеперутки, ама сепак... и со двете траеше кратко, сепак, кратките работи се најслатки.....
сега пак почнуваат да ми се појавуваат, и тоа уште кога ќе ја видам на километар... :)

Пеперутките во стомак се посебна приказна....која можеби и не е лесно да се опише.... Ми се има случено повеќе пати во различни ситуации ама на планетава постојат личности кои кога едноставно ќе ги видиш или кога ќе помислиш на нив ти застанува здивот, ти се мати во паметот и ти летаат пеперутки во стомакот....
Мислам дека најубавите и најразбранувани пеперутки ми се имаат случено еднаш додека ме бакнуваше еден дечко, во моментот имав чувство како да лебдам во воздух, а најинтересно е тоа што кога ќе ми текне на моментот повторно чувствувам пеперутки во стомакт....:back:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom