Пеперутки во стомакот

• Креатор на темата Креатор на темата ЃАВОЛЧЕ
  • Време на започнување Време на започнување
Вечерва ти и пеперутките ми го правеа друштвото.
Слушај бе сонценце - до кога ?
Ајде да ги однесеме на нашето место и таму да ги оставиме и секогаш кога ке одиме таму да не потсеќаат на НАС.
Сакам заедно да ги одгледаме.

Пеперутки

И еве инспирација од друга тема за нова.Пеперутки во стомакот.Чувство кое ви укажува дека сте заљубени, необично чувство кое прави да се чувствувате прекрасно необично.Дали сте го почувствувале вие? Дали ви дава знак дека нешто убаво почнува да се случува?

Епа коа дојде овој момент , ја се чуствувам како пепе(путка)рутка .. Стварно као да добивам крила , цело време летам .. ццц.. Љубовта е најдобрата дрога која постои :pipi:

И еве инспирација од друга тема за нова.Пеперутки во стомакот.Чувство кое ви укажува дека сте заљубени, необично чувство кое прави да се чувствувате прекрасно необично.Дали сте го почувствувале вие? Дали ви дава знак дека нешто убаво почнува да се случува?

Да и затоа го споменав, и пак ќе кажам тоа е како некаков почеток, загревање за она уште поголемото кое следува, а за пеперутките се најубаво, најубавото нешто, возбуда, восхит, вџашеност.......сето тоа е дел од тиин младоста, за понатака да се нурнат во длабоките води на љубовта.

Патем многу интересна тема, мило ми е што те инспирирав:smir:

Најубавото чувство кое може да се почувствува :icon_lol::icon_lol:, чувство за кое не се доволни ни сите зборови на овој свет за да се опише. Еден микс на задоволство, среќа, возбуда, љубов и надеж како една прекрасна комбинација сервирана во вид на коктел. Ах, ги обожавам моментите кога го пијам овој коктел чувствувајќи ја нежноста на пеперутките :love2:

Мене птеродактили ми летаат, не пеперутки.
Убаво е кога летуцкаат на почетокот.
Али кога ќе почнат да гракаат кој бед филм е:pwace:

Темата на Foxy`BuTTerFLY е споена со старата тема за пеперутки.

јас на пример секогаш коа ке видам некој симпатија а треба да непраам муабет со него се губам од возбуда незнам кај се наогам од што сум возбудена сум мртва среиознна и незнам шо муабет да напраам,па така секогас добиваат погрешен впечаток за мене:ne_zboram

јас на пример секогаш коа ке видам некој симпатија а треба да непраам муабет со него се губам од возбуда незнам кај се наогам од што сум возбудена сум мртва среиознна и незнам шо муабет да напраам,па така секогас добиваат погрешен впечаток за мене:ne_zboram

еден мал скромен совет :

RELAX

Така е поарно ..

Епа и јас така, не со сите само со еден така. Порано се кочев цела и се исклучував со паметот, ко да не сум присутна а и ништо не слушав околу мене.Буквално се исклучував. Сега божем тоа ми помина ама сега па друг проблем.Мозоков сега ми работи и можам да праам муабет ама сега пак кога сум во негова близина почнувам да се тресам т.е. ми се тресат рацете и многу ми студи. Ноќеска на пример ми пиша и јас се заледив, никогаш не ми било поладно :tapp:

Нема потреба да секираш, и јас се чувстував како во облаци, рацете ми се препотуваа, арно ама он ако те бендиса нема многу да се замара со тоа што ќе му кажеш тоа оди потоа, прво ќе гледа да те зграби......така да терај си сега ти е времето ќе имаш многу шо ќе ти се бендисуваат:smir:

Слично нешто и на мене ми се случува.Рака на срце,во последно време го контролирам,ама некад од што ќе ме фати такво некое чувство или многу му зборам или комплетно го игнорирам и човекот е цел во прашалници.:pos:
Кога сум во близина на некој што ми се допаѓа,осеќам не само пеперутии,туу и ладна пот,морници.Ама тоа е претежно од срам.После остануваат само пеперутките.:)

Леле порано постојано ми прелетуваа пеперутки во стомак кој ќе сретнев некој што ми се свиѓа, заедно со пеперутките и не знаев што зборувам, се бунев и на крај ќе заборавев за што сум зборувала со некого пред тоа.
А сега не мора да го видам тој што го сакам може само и да помислам на него и да ми прелетаат пеперутките во стомак, ама само пеперутките, без тоа “не знам што зборувам“.
А чувството е закон :)

море сеа коа ќе ја видам онаа шо ја лофкам не пеперутки....туку лилјаци ми летет низ стомак,ама сепак не е лошо

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom