M1K1 007
не у еу
ги гледам сликите и малку подзаглавив на фев,продолжувам надолу и стигам до авг каде бааги заглавив
се прашувам дали има бразилска или колумбијска? пак после пролжувам надолу е стигам до дек
и тука заглавив но не колку кај авг
и си викам - леле мори Тамаро краво една шо напраи,ова треба/ше за млекара
инаку ако Маријана има 90-60-90 (совршена) Тамара има 100-80-110
секоја чест до 3-те за во вакво мало напатено државиче да се сликаат голи,поготово до Тамара (за дек)
која како и оваа заштитената (другата пејачка) се аматерки т.е не се модел(к)и вака да се сликаат
се надевам дека следната год ќе ја видиме Бојана пејачката,македонската сиријка сузето ал салкини,Мелита Ракиќевиќ Hатали Грубович и Симона Николовска (сите нацицкани)
абе сите наши селебрити сакам да ги видам...

(Ма)ријана е да ја искасаш цела,на газето заби да и се знаат
ПС
кајганџии алал да ви е на сликите погоре ме изнасмеавте - еве ви лајк
најака ми е со гугл
се прашувам дали има бразилска или колумбијска? пак после пролжувам надолу е стигам до дек
и тука заглавив но не колку кај авг
и си викам - леле мори Тамаро краво една шо напраи,ова треба/ше за млекара
инаку ако Маријана има 90-60-90 (совршена) Тамара има 100-80-110
секоја чест до 3-те за во вакво мало напатено државиче да се сликаат голи,поготово до Тамара (за дек)
која како и оваа заштитената (другата пејачка) се аматерки т.е не се модел(к)и вака да се сликаат
се надевам дека следната год ќе ја видиме Бојана пејачката,македонската сиријка сузето ал салкини,Мелита Ракиќевиќ Hатали Грубович и Симона Николовска (сите нацицкани)
абе сите наши селебрити сакам да ги видам...

(Ма)ријана е да ја искасаш цела,на газето заби да и се знаат
ПС
кајганџии алал да ви е на сликите погоре ме изнасмеавте - еве ви лајк
најака ми е со гугл