Пелистерка календар 2015

• Креатор на темата Креатор на темата STEALTH
  • Време на започнување Време на започнување
ги гледам сликите и малку подзаглавив на фев,продолжувам надолу и стигам до авг каде бааги заглавив
се прашувам дали има бразилска или колумбијска? пак после пролжувам надолу е стигам до дек
и тука заглавив но не колку кај авг
и си викам - леле мори Тамаро краво една шо напраи,ова треба/ше за млекара
инаку ако Маријана има 90-60-90 (совршена) Тамара има 100-80-110

секоја чест до 3-те за во вакво мало напатено државиче да се сликаат голи,поготово до Тамара (за дек)
која како и оваа заштитената (другата пејачка) се аматерки т.е не се модел(к)и вака да се сликаат
се надевам дека следната год ќе ја видиме Бојана пејачката,македонската сиријка сузето ал салкини,Мелита Ракиќевиќ Hатали Грубович и Симона Николовска (сите нацицкани)
абе сите наши селебрити сакам да ги видам...
:vozbud:
(Ма)ријана е да ја искасаш цела,на газето заби да и се знаат

ПС

кајганџии алал да ви е на сликите погоре ме изнасмеавте - еве ви лајк
најака ми е со гугл

тамара има баш големи гради, нкогаш не сум ја перцепирал така. Секоја чест
А добро бе брат, како ја перципираше досега? Баш ме интересира. :cool:

Храбра одлука за Тамара и секоја чест, според мене има природна сензуалност, претставен како нормална просечна жена. Другите две, се претерано фотошопирани, изгледаат по малце и нереално, Маријана не е лоша, но сепак е модел, мора да биде таква како на календарот.

Pa kako dobra pejacka, kako poinaku?
Тоа во ред.. ама ако ги гледаше нејзините спотови , особено Нејќеш да сум сама, тогаш мислам дека многу лесно се добива доста добра перцепција за нејзините атрибути..
А Тамара како доста слободна личност, либерална, направи многу добар потег кон нејзините машки фанови. Браво за храброста! :)

Ауф тамарчето е стварно авион.Незнам како не сум приметил до сега.Секоја чест за храброста.Додуша они од секојпат си беа по малку луди со сестра и,и знае/ат да направат по нешто несекојдневно,но ова е за почит:bravobe:

И Аделина ми е топ п*тка.Одсекогаш ми било супер девојчево.Добро беше и неа да ја видиме гола.

За крај Сепак мораше и нешто црно да има на календаров или пикнато во него
Од Маријана и нејзиниот е*ач жаре берберот ми се темни.
И кога видов дека Жаре е главно лице за односи со јавноста во Пелистерка дефинитивно веќе не купувам ништо од кај нив.
Ова би одело вака.Жаре во односи со јавноста во Пелистерка и си ја вика курветината да се слика.
Нормално дека на крај нема да ме пали тоа.Одамна е помината Маријана.Да се палам на нешто што е одамна искористено и грозно не ми паѓа ама ич на памет

За следна година би предложил најпрвин да го шутнат Жаре и да стават некој нормален човек за односи со јавност.Дури потоа за сликање би предложил Сузана Ал Сакини,Лила и водителката на утринската програма на Канал 5 Милена Антовска.

Тоа е мојот топ 3 избор од тоа што може да се сетам во моментов

Се што е поврзано со Жаре Берберот треба да се бојкотира или игнорира. Треба да им се пише петиција на тие од Пелистерка да го избркаат, нека им падне прометот додека е тој таму. Уф,што ме нервира тоа сељачиште

Маријанчето е :ljubove: уште да ме извлече утре на новогодишното лото уште поубава ќе ми биде.

http://www.kurir.mk/magazin/scena/1...terka-napravi-najseksi-kalendar-vo-Makedonija

kalendarpel.jpg

I knew it!

Сега се поставува прашањето: ---Дали ќе излезат нецензурираните слики?
Од видеото се виде дека Аделина покажа многу повеќе... :D

ТоБ е календаров. Истиот тим го продуцира веќе неколку години и секоја година се повеќе ги заситуваат боите што и мене не ми се допаѓа, но што е тука е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom