Пекол лето или кочан зима?

• Креатор на темата Креатор на темата Nightwalker
  • Време на започнување Време на започнување

Што преферирате?

• Пекол лето

Гласови: 233 51,0%
  • Кочан зима

Гласови: 165 36,1%
  • Двете

Гласови: 59 12,9%

• Вкупно гласачи
    457
za tebe samo Sibir
:pos:

aj vidi go nakratko videoto- mozhe ke se predomislish za -40:pos:

Сега уште поќе сакам да дојди -40 :cool: Овој едно тенџере фрли и види што се случи. Замисли што би можел да сторам јас со цревото од балкон :sneaky::vozbud:
Или пак да земам да се измочам во некое тенџере и да го фрлам вака :ROFLMAO: Торнадо од мочка :icon_lol::vozbud::vozbud: Ќе се прославам :cool:

А сега сериозно од 0 до -5 би било добро да седи цела зима. Очигледно сум остарел и тешко се справувам со ладното. На -20 бев комплетно здрвен. Да припаднеше на -25 или - 30 имаше во ледена статуа да се претворам и при најмал контакт да се искршам на 10000000000 делчиња

images
(y)

Повеќе сакам лето само така ќе имам помала сметка за струја,а зима единствено само фрижидер ќе исклучам и сите што се во фрижидерот на балкон ќе биде и пак висока сметка за струја LoL LoL да ти ибам зимава едвај чекам да пројде :D

Sent from my iPad 3 using Tapatalk HD

годинава страдав од двете, лани некако се дишеше летото ама годинава мн пожешко, зимава засега и така и така средно :)

Зима почист воздух, снег, ладничко уживанција

100 зими би издржал....летото пекол жешко не го можам !!!

ja sum obratno :)
zimoto maksimalno go mrazam :)
Неможам по жешкото другар, се потам по 50 пати под туш идеш а пошто сум склетџија е плус... Зима функционирам на секое ниво. Колку сака нека е ладно немам гајле, не го можам жешкото искрено.

И јас сум за пролет...ама во последно време,некако ја нема...после зима доаѓа лето,а и есента ја нема!
Оваа зима не беше многу јака...се поднесуваше;)

I hate winter. Неможам да поднесам ладно време. Лето си е лето. Колку сака нека биде температурата. А и многу поќејф ми се прави кога од надвор од жешко ќе си влезам дома на ладничко, отколку кога од ладно ќе одам на топло. Прво наочарите ќе ми се замаглат, а одма после тоа ќе се препотам 3 пати. :D Друга работа, најмногу од се мразам да се туширам кога е ладно. Ме мрзи некако, не знам како да објаснам. Летото ќејф да ти е да се тушираш, плус бањање во море/базент, плус играме фудбал секој ден, шетање секоја вечер...мераци. :)

Вие шо рекле зимо сигурно се дебели ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom