Пекол лето или кочан зима?

• Креатор на темата Креатор на темата Nightwalker
  • Време на започнување Време на започнување

Што преферирате?

• Пекол лето

Гласови: 233 51,0%
  • Кочан зима

Гласови: 165 36,1%
  • Двете

Гласови: 59 12,9%

• Вкупно гласачи
    457
Лето, лето, лето.
Подобро претопло отколку преладно. Не се чувствувам удобно кога треба да носам дебела облека, лесно фустанче и босонога ми носат ведрина и полетност :D

Кочан зима. Летен период сум во полоша здравствена форма. И факт плус, во зима наоблечи се ќе ти биде топло, во лето соблечи ја кожата нема да ти биде ладно.

Позз

Зимата е романтична,летото е секси.. И двете ги сакам многу,но пошто немам романтики со кој да тепам..бирам лето :)

CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

Летото секогаш за мене ќе биде нешто најубаво :D
Ми се темни кога доаѓа зима. Тон облека, депримирачка атмосфера, нажалени фаци, празен град, смрзнување на лицето, студенило, лизгави патишта, мраз, шлакатарници, претпазливо движење....доста иритирачки елементи.

Златно лето еј, маичка, шорцеви, 40 степени, лесно ниско патиче, одмор, топли температури доцна во ноќта, летни дискотеки и ладно Скопско... ах....
Да ти е мерак да излезеш со девојка или друштво на отворено, милина :D

Јас пре би се потел него да смрзнувам и да носам еден тон облека на мене :facepalm:

Зимата е романтична,летото е секси.. И двете ги сакам многу,но пошто немам романтики со кој да тепам..бирам лето :)

CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

Немаш со кој да тепаш романтика, а има со кој да се сексаш?

Пекол лето е боље.
Зима е срање. Једина ствар у зима шо поштуем е облека. И спиењето. Спиењето е неспоредливо подобро од летното.
Али затоа станувањето е неспоредливо потешко.
У суштина, мрзам зима зашо нема кај да се седи. Надвор е у пизду матер ладно, ризлите се навлажнуваат и немоеш да моташ, прстите ти смрзнуваат, за седење или мораш на кафе, што мрзам, или треа по влезови ко џанкер или негде, незнам. Среќа иаме клубац шо го изнајмуваме па се трпи некако..
За со пиче е срање, немоеш паблик, мора по доми. Неможете надвор да дремете, мора да ја носиш негде, дал дома дал на кафиња..
Срање бе, се на се, зима = срање.

Уффф,дефинитивно зима...снег,романтики :pipi:

УВ 140, 40 степени, глата тапан притисакот нигде ничкум, навечер не е можно да спиеш, се потиш по 7 пати во 1 сат, неможиш ко човек саглам да се најадиш, смрдеа од губрето неподнослива, дожд нигде(кај го имат ова море мајку му стара), физички активности нигде, ....
Лето как да не, само ако се капиш негде наплажа само така признавам и то по цел ден.
Златна есен, зима, дождој ниски температури, снегој, мразој убајна се шо ти сакат душата можиш да прајш :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom