Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Едно има барано а друго му излегло и би темаАј сега објасни зошто си го барал баш тоа зборче.
Ај сега објасни зошто си го барал баш тоа зборче.
ти ебам брадата гадна преценета
му ебам кретеноидот искривен.
аиаиаиаииииииии како бе, за галијани каов став иам, наместо да исцепидлачам у поголем пост само ќе кажам, бубрег и левово маде плус, ги давам, за да дое у Интер, ќе речев човек ко него да дое у Интер али уникат е мамицата да му ја ебам ќељава.
ќе бидам едномадест без бубрег, али бар фестеров ќе искине у клуб каде на газдата не му се приоритет марокански тинејџерки и бунга бунга забави на сметка на клуб со ваква историја.
Прво, растурање на кланот предводен од синдикалецот Крилин, второ, негување на офанзифен фудбал ко у Наполи што форсираше да ти ебам зажарената фаца ( поздрав Маки ), удри на напад је најбоља одбрана бем ти зажарениот, со ваква лабилна одбрана само тоа е решението, ко Конте што форсира со Јуве, поготово против вакви пармезански екипи све да им изнаебам ја на нив.
1. Мајката у пичка да му ја ебам на Мацари за извадениот пичкарски состав, џигер гадосан,
2. Крилин кур да јаде, да му ебам синдикалецот глуп,
нек си ебам матер.
им ебам тоа козоебачите им ебам.
му ебам тоа кацовидниот крмак.
Петар Наумовски, му ебам тоа гнидата кељава.
Пеце каква мувла шугава е
Глеам што напраила шумеча.табела у тоа темата за готвење, ми се стресе снага, одма му се јавив на брат ми да ми купи 2 милки коа ќе си доаѓа накај дома.![]()
му ебам тоа глумецот небањат.
Зашто бе Вилшир не го стаи да ти ебам фацата пијандурска.
Да му ебам тоа подвижната грмушка
Коњух бе курво смрдлива гомнарска се да ти изнаебам
Леле да бев на местото на Џикиќ со шајки ќе го заковав Костовски на клупа
да му ебам тоа гнасниот стомак што го има.
Мрш џигерицо една смотана, ти ебам подвратената панталона.
му ебам тоа цицињата.![]()
(матер ти ебам Џигерицо глупа)
им ебам тоа замотаните.
му ебам тоа зубот што му фали.
Ти ебам тоа сенилниот![]()
им ебам тоа мршите смрдливи
му ебам тоа нежниот.
Му ебам тоа тефтерот.
Ти ебам тоа гљунфарот
Да си ебам мувларот глуп
Ја никого не ебам, мене ме ебат.
Ај ко ќе стигнам дома ќе напраам една колекција од Џиги, да му ебам тоа Миле Китич цигерицата.Може човек само да претпостави што стресови е Мацари тренер да ти е . @Џонтра Волта нели го имаше на аватар едно време кај што го гризе шишето, ај најди ја сликата![]()