Фан клуб - РК Вардар

Не, ја ставив за да докажам поента, ќе го ставам како линк, ок е.
Се “навредувале“ играчи и македонски клубови, ама тоа што самите играчи потценувачки пишуваат за другиот македонски клуб, тоа е ок, нели, никој тоа не го коментира...
На кого ќе му збориш, знаат и самите, нив поентата им е инает да тераат им е гајле каква е реалната состојба. Џабе сликата, ќе се разврзат непотребни коментари за меч кој искрено сите сакаме што побрзо да го заборавиме :icon_mrgr:

Овој Жути колку фини и интелигентни роднини има, на кого се ментал вака прост и лигле само не знам.
А копиле гнасно, ако ништо друго почит према колегите од репрезентација што играат во Вардар, со овој коментар нив ги вреѓа, му ебам тоа глумецот небањат.

Се посравме, сами се погазивме и никој друг не ни е крив.
( почетна грешка ставањето Малумбрес на гол, не ставањето на Марковиќ кога на Дибиров не му иде, трето немањето абер од Гонзалес да свика тајм аут кога е потребно итн итн. )
Не верувам дека дечките влегоа на утакмицава со потценување на противникот, секому се случува да не му е денот, само ептен ми е криво што тој ден мораше да е баш денешниот. Одбраната ни беше швајцарско сирење, дупки милион а богами и во напад не бевме нешто посебно. За тоа говорат и "головите" на најчестите вардарови стрелци. Едино би го издвоила Карачиќ, дечкото стварно се обидуваше да го дигне тимот ама кога не иде - не иде. Другите, изгубени на терен. Ниту концентрација ниту фокус ниту организација на напад, а кога имаше налик нешто такво одма беа блокирани. Да не зборам за зицерите и губењето топки.. страшно :facepalm:.
Сума сумарум, лош завршеток на сезоната, едино ми е мило што Комити грмеа на трибина и на гостински терен а поразов нека им е за памет за наредна сезона на Вардарци :).
А, и искрено, олеснето ми е на душава што изгубивме 9 разлика а не 1 или 2, ќе се изедев така :D.
Сепак Вардар е нашиот еден живот, една љубов! :)

На кого ќе му збориш, знаат и самите, нив поентата им е инает да тераат им е гајле каква е реалната состојба. Џабе сликата, ќе се разврзат непотребни коментари за меч кој искрено сите сакаме што побрзо да го заборавиме :icon_mrgr:
Ја тргнав, но го оставив линкот. Нека седи за сите “необоени“ што доаѓаат да продаваат памет и морал, да си кликнат и да си видат.
Многу се изреволтирав.
Јас лично ретко кога навредувам играчи, едноставно пцујам во моментот по дома и тоа е тоа. Ама двојни стандарди нема да трпам и крајно сум изреволтирана. Пошто нели она што се дешаваше на теренот не беше доволно, па сега некој ќе ме прави будала при здрав памет.

Ради оние тиквари од новинари и мене(чкембар) ме фаќа инает да ги посериме минчолург во Битола...непрофесионални платеници,па нека си го избришат газот со сите овие наслови,готово било се

Мамицата гнасна да му ја ебам на Миркуловски. Да му се исерам на фризурата негова напатена. Жена му да ја купат за руски рубљи и генг бенг да и прават!!!

ако зомимак лани ни зема бод зошто металург да не изгуби бод . Во врска со натпреварот денес беа очајни и немаа волја за победа . но нема место за разочарување освоена е сеха лига ( патем речено од наредната сезона настапуваат и унгарски екипи ) затоа НАПРЕД ВАРДАРЕЕЕЕЕЕ

:cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:

Не знам дали е свесен Миркуловски дека со глупиов пост си даде автогол. Веројатно од возбуда дека победија заборави дека во тимот каде што игра има странци и истите се купени со некоја валута. Идиот.
Слаба игра, лош ден. Оставаме ова зад нас и одиме понатаму во нови победи и успеси.

Франфурт сериозно се откажавте од титулата? :icon_mrgr:

Keep calm and belive in СВЕЖИО
10177956_557239911056750_7004765818219016946_n.jpg

И мртов сериозен сум, не знам зошто сите како шала го сфаќаат ова :D

Чкембари време е да ја покажете навивачката моќ и да му помогнете на Вардар да дојде до титулата :icon_mrgr:

10259885_637199866354702_7218043983580909161_n.jpg

Циле и Минчо се огромни пријатели , сигурно ќе ја наредат утакмицата да биди чиста формалност во Битола.
Не е будала Минчо да остај ваква шанса за титула да му ја упропасти Пелистер.

Дали си уште толку сигурен Сабја ? :)

Се ова што денес се случи едноставно не наликува на Вардар.Со исклучок на Фичо и до негде на Карачиќ сите други на чело со Козилна изиграа 10 пати испод своето ниво.Дали нашиве премногу летнаа во облаци или е нешто другно не знам,но знам дека со ова денес се урна се она што го градеа во целата сезона.Со оглед на тоа што оваа сезона на добар дел од играчите им е прва во Вардар може да се каже и дека извадивме резултати што беа над очекувањата на сите (гол не делеше од Ф4),но важноста на дуелот со вештачките е огромна и тука не смеевме вака да кикснеме.На дуелот со Фленсбург во БТ бев убеден дека во второ полувреме се враќаме и правиме пресврт,а денес бев убеден дека нема простор за такво нешто.Денес едноставно кажано ништо не одеше.Преку 15 топки фрливме во аут,во ситуации 1 на 1 со голман Дибиров и Брумен шутираа право во наркоманот,Душебаев невидлив,одбраната полоша и од дуелите кога се ладат со аматерските екипи од нашава лига,голманите немаа простор за докажување заради лошата одбрана итн.Уште на почеток кога видов дека Малумбрес стартува знаев дека ќе имаме катастрофален почеток.Лигушон Манасков да ти даде гол од скоро мртов агол е срамно,а и ударите што реално се бранеа покрај циркузантов влегуваа без никаков проблем.Нападот до 4:4 личеше на нешто и од тогаш како некој со нож да ги пресече...влегувавме од грешка во грешка,а тоа Минчовци го казнуваа со контри за кои немаше одбрана.Кога ќе ми текне дека Гоце Морковот и Манасков дадоа преку 10 голови јасно ми е дека од овој дуел немаше што да се бара.Кај нас нападот беше буквално без идеја.Играчите на терен се однесуваа како прв пат во живот да се гледаат и да не беа индивидуалните потези на Фичо и Игор оваа утакмица ја губевме со 15 разлика.Дибиров и Душебаев имаат неверојатен пад во формата.Првиов од кога му го продолжија договорот заборави како е да се даде гол од игра,а Алекс очигледно е дека не е спремен за да игра цели 60 минути.Во многу незгоден момент дојде повредата на Петриќ и тоа е веројатно еден од клучните фактори зошто не се пласиравме на Ф4 и зошто се случи ова што се случи во двомечот со Минчовци.Прееска ја гледав утакмицата со Барса во БТ што се играше и можам да кажам дека на тимов премногу му фали и Растворцев.Човеков во одбрана игра за двајца,а и во напад е доста добар.Столе исто така фалеше на дербиво затоа што е еден од оние кои што ја знаат тежината на овој дуел до најистен детал.Останува сега уште да се одработи професионално сезоната до крајот и од наредната сезона со повеќе памет и подобар и повоигран тим да се врати титулата онаму каде што припаѓа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom