Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
А извини, зашто се нервираш кога ставаш 2 у 1 текми? Тоа ти е исто ко секој од нас да се нервира зошто не ја ебе Адриана Лима. Тоа еднаш у годината дали ќе го погодиш, тешка игра е.

zo[to mi trgna vo izminatiov mesec i pol zakaciv 9 utakmici taka i ajde ke lupnes malku poise pari i tolku

А извини, зашто се нервираш кога ставаш 2 у 1 текми? Тоа ти е исто ко секој од нас да се нервира зошто не ја ебе Адриана Лима. Тоа еднаш у годината дали ќе го погодиш, тешка игра е.
Чекај сакаш да кажеш дека ти не се нервираш што не ја ебеш Адриана Лима ? :icon_lol:

Чекај сакаш да кажеш дека ти не се нервираш што не ја ебеш Адриана Лима ? :icon_lol:
Ја никого не ебам, мене ме ебат. Еве пример Јунајтед ме ебе моментално, а не ми е убаво морам да признаам. :D

Од цела германска лига на Леверкузен се закачив на голови да ја играм :facepalm:

Не ни ја планирав Барса, кај ја видов само за да се заебам 1.2 срамота... 0 - 0 да беше е мизерно а камо ли вака.

Гледај статива МАта садкјфдсмфбдсмфнбдсмфбсмфсдмнфдсбдсмнфдсмфдсд нејќе и нејќеееееееее

Не мора еднаш у година, доволно е еднаш на 5 години со Лима :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom