- Член од
- 8 јануари 2014
- Мислења
- 2.218
- Поени од реакции
- 2.075
Мислиш во Милерне сумљајте во Баерн бе![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мислиш во Милерне сумљајте во Баерн бе![]()
А извини, зашто се нервираш кога ставаш 2 у 1 текми? Тоа ти е исто ко секој од нас да се нервира зошто не ја ебе Адриана Лима. Тоа еднаш у годината дали ќе го погодиш, тешка игра е.
Чекај сакаш да кажеш дека ти не се нервираш што не ја ебеш Адриана Лима ?А извини, зашто се нервираш кога ставаш 2 у 1 текми? Тоа ти е исто ко секој од нас да се нервира зошто не ја ебе Адриана Лима. Тоа еднаш у годината дали ќе го погодиш, тешка игра е.
Samo uste edenAjde magijo, Hofenhajm da tepa
Ја никого не ебам, мене ме ебат. Еве пример Јунајтед ме ебе моментално, а не ми е убаво морам да признаам.Чекај сакаш да кажеш дека ти не се нервираш што не ја ебеш Адриана Лима ?![]()
Фала многууууу во иста минутаАјде бе Саутемптон т12+ и Барса 3+ мамицата да ви ја изнаебам
Т1 ја имаш ?Гледај статива МАта садкјфдсмфбдсмфнбдсмфбсмфсдмнфдсбдсмнфдсмфдсд нејќе и нејќеееееееее
Be careful what you wish for може да ти се исполниФала многууууу во иста минутасакам сеа 2 магариња да ми го шибнат
![]()
2+ ја имаВТ1 ја имаш ?
Be careful what you wish for може да ти се исполни![]()
Не мора еднаш у година, доволно е еднаш на 5 години со ЛимаА извини, зашто се нервираш кога ставаш 2 у 1 текми? Тоа ти е исто ко секој од нас да се нервира зошто не ја ебе Адриана Лима. Тоа еднаш у годината дали ќе го погодиш, тешка игра е.