Пазарете се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Sony ericsson z520i со расипан екран (има светло, ама ништо не се познава), друго се функционира. Барам замена за друг телефон во исправна состојба, било каков телефон само да држи батеријата.

Sony Ericsson P990 - 60 евра.

Со комплетна опрема.

Продаден.

Sony Ericsson K770 - 80 евра

Со комплетна опрема, вклучувајќи ја и кутијата. Користен 10 месеца, уште 2 месеца гаранција.

БАРАМ капаче (задно, кај батеријата што стои) за нокиа 5800 ПЛАВО!
Ако има некој нека каже веднаш!
Немора да е оригинално, се додека не се познава...

БАРАМ капаче (задно, кај батеријата што стои) за нокиа 5800 ПЛАВО!
Ако има некој нека каже веднаш!
Немора да е оригинално, се додека не се познава...

Го изгуби или го скрши (ако си го скршил како)?

Го изгуби или го скрши (ако си го скршил како)?

Ми се изболкира телефонот додека се симињав од џандарската (водно) и у вожња го отворив телефонот и ми падна капачето на земја и го прегази тој шо беше позади мене, изгребано е лом е напраено, али не е скршено...
А зашо?
Ако има некој нека каже одма хитно е! :D

Btw. Има у алфа копи, 400 ден е, ама ке им стигне у среда. А мене ми треба веднаш, најкасно до понеделник...
Ако може со некој шо има 5800 да се договорам некако, ке му платам колку и да треба, само да добијам капаче до понеделник....

Ми се изболкира телефонот додека се симињав од џандарската (водно) и у вожња го отворив телефонот и ми падна капачето на земја и го прегази тој шо беше позади мене, изгребано е лом е напраено, али не е скршено...
А зашо?
Ако има некој нека каже одма хитно е! :D

Btw. Има у алфа копи, 400 ден е, ама ке им стигне у среда. А мене ми треба веднаш, најкасно до понеделник...
Ако може со некој шо има 5800 да се договорам некако, ке му платам колку и да треба, само да добијам капаче до понеделник....

Ќе ти врши работа капаче од црвена маска на 5800 ? незнам дали има разлика во задниот капак ?

Ќе ти врши работа капаче од црвена маска на 5800 ? незнам дали има разлика во задниот капак ?

Има разлика, тоа е проблемот... Најдов црвени, ги има низ градов...ама плаво никаде неможам да најдам...Ако не најдам плаво ке морам со црвено да се снајдам...
ПС. Имаш ти цврвено или?

ППС. Ке му бидам вечно благодарен на тој што ке ми помогне да си најдам плаво :D

Има разлика, тоа е проблемот... Најдов црвени, ги има низ градов...ама плаво никаде неможам да најдам...Ако не најдам плаво ке морам со црвено да се снајдам...
ПС. Имаш ти цврвено или?

ППС. Ке му бидам вечно благодарен на тој што ке ми помогне да си најдам плаво :D

Мхм ... пиши ПП за повеќе

Барам постар модел на мобилен (т.е. многу стар ) SONY CMD Z1, ако има некој нека кажи...:wink:

Барам постар модел на мобилен (т.е. многу стар ) SONY CMD Z1, ако има некој нека кажи...:wink:

Можам да ти најдам ама да го чуваш како украс ... нема преживеани вакви антики што уште работат :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom