D_T
Чорбаџи Димко
a bez vratnicka si raboti se top so penkalce taka?
Да да, без вратничка СЕ функционира БЕСПРЕКОРНО !!! :smir:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
a bez vratnicka si raboti se top so penkalce taka?
Не сум за замени посебно не за G900 :S за кеш сум повеќе имам веќе телефониМене мозеш да ми понудиш некоја замена за г900??? :salut:
Sony Ericsson P990 - 60 евра.
Со комплетна опрема.
БАРАМ капаче (задно, кај батеријата што стои) за нокиа 5800 ПЛАВО!
Ако има некој нека каже веднаш!
Немора да е оригинално, се додека не се познава...
Го изгуби или го скрши (ако си го скршил како)?

Ми се изболкира телефонот додека се симињав од џандарската (водно) и у вожња го отворив телефонот и ми падна капачето на земја и го прегази тој шо беше позади мене, изгребано е лом е напраено, али не е скршено...
А зашо?
Ако има некој нека каже одма хитно е!
Btw. Има у алфа копи, 400 ден е, ама ке им стигне у среда. А мене ми треба веднаш, најкасно до понеделник...
Ако може со некој шо има 5800 да се договорам некако, ке му платам колку и да треба, само да добијам капаче до понеделник....
Ќе ти врши работа капаче од црвена маска на 5800 ? незнам дали има разлика во задниот капак ?

Има разлика, тоа е проблемот... Најдов црвени, ги има низ градов...ама плаво никаде неможам да најдам...Ако не најдам плаво ке морам со црвено да се снајдам...
ПС. Имаш ти цврвено или?
ППС. Ке му бидам вечно благодарен на тој што ке ми помогне да си најдам плаво![]()
Барам постар модел на мобилен (т.е. многу стар ) SONY CMD Z1, ако има некој нека кажи...:wink:
Знае некој колку е цена на Нокиа е63?