D_T
Чорбаџи Димко
- Член од
- 8 март 2009
- Мислења
- 2.119
- Поени од реакции
- 1.571
Да да, без вратничка СЕ функционира БЕСПРЕКОРНО !!! :smir:a bez vratnicka si raboti se top so penkalce taka?
Да да, без вратничка СЕ функционира БЕСПРЕКОРНО !!! :smir:a bez vratnicka si raboti se top so penkalce taka?
Не сум за замени посебно не за G900 :S за кеш сум повеќе имам веќе телефониМене мозеш да ми понудиш некоја замена за г900??? :salut:
Продаден.Sony Ericsson P990 - 60 евра.
Со комплетна опрема.
Го изгуби или го скрши (ако си го скршил како)?БАРАМ капаче (задно, кај батеријата што стои) за нокиа 5800 ПЛАВО!
Ако има некој нека каже веднаш!
Немора да е оригинално, се додека не се познава...
Ми се изболкира телефонот додека се симињав од џандарската (водно) и у вожња го отворив телефонот и ми падна капачето на земја и го прегази тој шо беше позади мене, изгребано е лом е напраено, али не е скршено...Го изгуби или го скрши (ако си го скршил како)?
Ќе ти врши работа капаче од црвена маска на 5800 ? незнам дали има разлика во задниот капак ?Ми се изболкира телефонот додека се симињав од џандарската (водно) и у вожња го отворив телефонот и ми падна капачето на земја и го прегази тој шо беше позади мене, изгребано е лом е напраено, али не е скршено...
А зашо?
Ако има некој нека каже одма хитно е!
Btw. Има у алфа копи, 400 ден е, ама ке им стигне у среда. А мене ми треба веднаш, најкасно до понеделник...
Ако може со некој шо има 5800 да се договорам некако, ке му платам колку и да треба, само да добијам капаче до понеделник....
Има разлика, тоа е проблемот... Најдов црвени, ги има низ градов...ама плаво никаде неможам да најдам...Ако не најдам плаво ке морам со црвено да се снајдам...Ќе ти врши работа капаче од црвена маска на 5800 ? незнам дали има разлика во задниот капак ?
Мхм ... пиши ПП за повеќеИма разлика, тоа е проблемот... Најдов црвени, ги има низ градов...ама плаво никаде неможам да најдам...Ако не најдам плаво ке морам со црвено да се снајдам...
ПС. Имаш ти цврвено или?
ППС. Ке му бидам вечно благодарен на тој што ке ми помогне да си најдам плаво![]()
Можам да ти најдам ама да го чуваш како украс ... нема преживеани вакви антики што уште работат :smir:Барам постар модел на мобилен (т.е. многу стар ) SONY CMD Z1, ако има некој нека кажи...:wink:
Еве ти за E71 кој е доста сличен со E63, па сигурно се тука некаде и со цената. Е63 го нема на листата.Знае некој колку е цена на Нокиа е63?