Пријавата е затворена, двајцата сте санкционирани за оф топик односно за навреда. Дискутирајте како што доликува и во рамки на темата.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Оди во my account - withdraw - wihtdraw to credit card
и тука внеси го тој број и одели го со празни места, ако денеска си ја земал картичката, најверојатно не е активирано, утре пробај.
Инаку имам едно прањаше од ebay ми направија refund и од paypal парите автоматски ги префлија на картичката, но на картичката не ми се стигнати. Дали треба да почекам повеќе време или нема да може да се префрлаат пари од paypal на виса електрон д НЛБ?
Сакам да прашам нешто дали има некој начин да отворам Paypal account ми треба за работа.. зашо гледам ја нема македонија..
Сакам да прашам нешто дали има некој начин да отворам Paypal account ми треба за работа.. зашо гледам ја нема македонија..
Еј види , стварно ја нема Македонија ...гледам ги нема и 118 те страни што дискутираат за тоа
Има ли Српска банка во Македонија,да извадам картица да се регистрирам на пејпал
Нема причина да те банираат, ако ти се во ред картичката и адресата. Од било каде во светот можеш да плаќаш.Ако отворам пејпал преку бугарија со бугарска картичка и ако работам преку него во македонија , можно ли е да ме банират ?Бидејќи се гледам дека е од бугарија регистриран ,а се уклучувам од македонија ?
Ако отворам пејпал преку бугарија со бугарска картичка и ако работам преку него во македонија , можно ли е да ме банират ?Бидејќи се гледам дека е од бугарија регистриран ,а се уклучувам од македонија ?
Ако отворам пејпал преку бугарија со бугарска картичка и ако работам преку него во македонија , можно ли е да ме банират ?Бидејќи се гледам дека е од бугарија регистриран ,а се уклучувам од македонија ?