Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И јас пробав пред некој ден уште една на регистрирам, со нов акаунт и на лице никогаш што немало ни пејпал ни виза и не ми дозволи никако ни со финта ни без неа.Пробав да регистрирам акаунт на словенска адреса од НЛБ тутунска банка и не ми ја прифаќа картичката, одбрав Словенија како држава на почетокот, но адресата на плаќања ја направив Македонија и моменталната адреса каде што живеам. Пеипал ми кажува дека не може да ја регистрира картичката и дека прифаќа картички само ос сертифицирани земји.
Некој да каже дали успеал во последно време да регистрира картичка од НЛБ Тутунска и како успеал во тоа?
Картичката нова ти е, или од старите?Јас регистрирав Paypal пред некој ден преку NLB .... си работи најнормално![]()
И сега без никаква одлука можеш да ги користиш услугите на paypal само што лимитот е 2500 евра !!!Дечки би требало според информациите што ги добив наскоро да бидат исполнети сите критериуми за сервисот Paypal да биде целосно оперативе. Во НБРМ донесена е одлука со која ќе можат македонските граѓани да имаат сметка во станство во износ од 2500 евра. Сега пак зависи од Paypal колку ќе сакаат да почнат да работат.
И сега без никаква одлука можеш да ги користиш услугите на paypal само што лимитот е 2500 евра !!!