И јас пробав пред некој ден уште една на регистрирам, со нов акаунт и на лице никогаш што немало ни пејпал ни виза и не ми дозволи никако ни со финта ни без неа.Пробав да регистрирам акаунт на словенска адреса од НЛБ тутунска банка и не ми ја прифаќа картичката, одбрав Словенија како држава на почетокот, но адресата на плаќања ја направив Македонија и моменталната адреса каде што живеам. Пеипал ми кажува дека не може да ја регистрира картичката и дека прифаќа картички само ос сертифицирани земји.
Некој да каже дали успеал во последно време да регистрира картичка од НЛБ Тутунска и како успеал во тоа?
Картичката нова ти е, или од старите?Јас регистрирав Paypal пред некој ден преку NLB .... си работи најнормално
И сега без никаква одлука можеш да ги користиш услугите на paypal само што лимитот е 2500 евра !!!Дечки би требало според информациите што ги добив наскоро да бидат исполнети сите критериуми за сервисот Paypal да биде целосно оперативе. Во НБРМ донесена е одлука со која ќе можат македонските граѓани да имаат сметка во станство во износ од 2500 евра. Сега пак зависи од Paypal колку ќе сакаат да почнат да работат.
Јас ти зборам Македонија да биде на листата на земји во Paypal. И колку пто знам има проблеми кога се прави подигнување на пари од сметка на Paypal на твоја лична сметка. Сега треба да се правиш дека си од Словенија.И сега без никаква одлука можеш да ги користиш услугите на paypal само што лимитот е 2500 евра !!!