мкд владе
arch-enemy
- Член од
- 21 ноември 2009
- Мислења
- 19.532
- Поени од реакции
- 24.331
Пејпалот го имам ете безмалку три години и до пред скоро активно го работев за посредување при нарачки, па сега рачунај колку нарачки сум имал а колку не стигнале. Ако мериме со бројки мислам дека е занемарливо малце.10 пратки не ти стигнале?!? Тоа е многу бе друже!! Јас си мислев една две
И шо ако јас сеа нарачам да речеме некоја пратка од 200 долари тоа се скоро 10000 денари и не ми стигне??? Можам чао пријатно да им речам на парите.. ова многу ризично![]()
Но тоа и не е работата тука. Работата е што нас ни е нелегален пејпалот и тоа е тоа.
Сега ризик има никој не вели дека нема, но што да правиме е работата. Да се жалиме па да го скинат.
Кој ризикува добива. Ти сигурно си пресметал дека за таа роба која кошта на пример 200 долари тука или ја нема или е неколку пати поскапа. Сега имаш избор или да не ризикуваш па да си ја платиш тродупло или да ризкуваш и воопшто да не стигни. Изборот е секогаш твој. Сигурно нема да нарачуваш роба од 200 долари ако истата тука кошта 210 , мислам која е логиката нели ?
Да имавме легален пејпал приказната би била сосем поинаква , но кога ни е посран газот ..... тоа е тоа.