PayPal (официјална тема)

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.937
Поени од реакции
23.360
Сакав да си паднам на муабет.
Не помислив.
Те колнам.
Не сакам да размислувам и не сакам да се молам.
Отворете добротоворна организација со Ал.
колниме колку и да сакаш, сигурно многу ке поможи. ама оди и на бајачка како за појачање веќе кога веруваш во магии:tapp:
ароганцијата пред кооперација оставија, не си интересен.
поминавме низ пуберетот ние , не треба да се докажуваме посебно не на форум.

Член од
28 јануари 2012
Мислења
2
Поени од реакции
0
Здраво, пробав со Виза од Про-кредит, и ја прифати на Withdraw , но акаунтот ми е лимитиран и ми бараја слики од адреса , и им пратив но не го одлимитираја, ...остај тоа сега неможам да ја избришам картицата , а на нов акаунт ми вика дека веќе ја има на друг акаунт .....има некој информација како да средам да ја избришам картицата или акаунтот стар.???

Член од
28 декември 2011
Мислења
184
Поени од реакции
343
да нема некој инфо за ЦрнаГора кои картички може да се регистрираат на paypal и дали мозе воопшто со овој начин што ние го користиме?

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.733
Поени од реакции
27.721
Здраво, пробав со Виза од Про-кредит, и ја прифати на Withdraw , но акаунтот ми е лимитиран и ми бараја слики од адреса , и им пратив но не го одлимитираја, ...остај тоа сега неможам да ја избришам картицата , а на нов акаунт ми вика дека веќе ја има на друг акаунт .....има некој информација како да средам да ја избришам картицата или акаунтот стар.???
Некој ја постираше оваа слика пред неколку страни

Како што можам да забележам, се додека не го resolve-неш проблемот, не можеш да ја избришеш картицата од стариот акаунт.

Член од
10 август 2009
Мислења
63
Поени од реакции
17
Како ќе стигне, кога е пратено на адресата од ПејПел`от? Шансите се, 1 во 1.000 ..башка, после неполни 6 дена, имам поднесено dispute. -.-
Епа мислам дека тој што праќа има опција да доплати и да промени адреса, додека пакетот е во транзит, али веќе е доцна за тоа предпоставувам пошто си отворила dispute. Како и да е, би требало ти да добиеш случајот и да си добиеш парите назад, ке дознаеш за некој ден, следи известувања од PayPal, пошто ако се бара одговор од тебе и задоцниш, губиш автоматски без разлика кој е во право.

Член од
27 јануари 2012
Мислења
12
Поени од реакции
0
a ste nekoj dinar na karticata?izgleda treba da imas i minimum 100 denari na novata!

Член од
24 декември 2007
Мислења
346
Поени од реакции
42
хахахаха гледам на многу луге не им е драго (посебно на оние којшто имаат од порано paypal) за оние што успеаа да си направат акаунт
i am just going to watch the show and laugh :pos:

Член од
28 јануари 2012
Мислења
2
Поени од реакции
0
Некој ја постираше оваа слика пред неколку страни

Како што можам да забележам, се додека не го resolve-неш проблемот, не можеш да ја избришеш картицата од стариот акаунт.
Nemoze da se rosolve problemot im prativ sliki z ident. i povece nema opcija za resolve , no accountot sedi zasto imam 1 evro da go polvecam , nemozam za drugo da go koristam , no probav da ja verifikuvam ovaa kartica so ja staviv na nacinot od Anon , no togas istiot probelm nemoza da se verifikuva samo za podrzani drzavi.

Член од
2 октомври 2009
Мислења
958
Поени од реакции
238
Anon mislam deka imas malku greska napraveno sto go dade nacinot na stavanje
ima mnogu noob luge koi mozat da go zaebat paypal, tesko na nas od takvi
--- надополнето: 29 јануари 2012 во 22:49 ---

Член од
24 декември 2007
Мислења
346
Поени од реакции
42
--- надополнето: 29 јануари 2012 во 22:49 ---
епа тоа е разликата мегу лугето
има хумани луге којшто ке споделат
додека има и себични којшто гледаат за нив

многу галама створивте со овој пејпалот
ај друже лично кажи ми ако не е тајна зошто толку ти е потребен ?
и ти да не вадиш леб од него :pos:

Член од
24 јануари 2008
Мислења
1.135
Поени од реакции
140
Дали ти стигна пратката или ти вратија парите ?

Seniorita

џм..
Член од
11 април 2011
Мислења
1.344
Поени од реакции
681
Дали ти стигна пратката или ти вратија парите ?
сеуште ништо ..
сеуште е во фаза на разгледување .. -.-

Епа мислам дека тој што праќа има опција да доплати и да промени адреса, додека пакетот е во транзит, али веќе е доцна за тоа предпоставувам пошто си отворила dispute. Како и да е, би требало ти да добиеш случајот и да си добиеш парите назад, ке дознаеш за некој ден, следи известувања од PayPal, пошто ако се бара одговор од тебе и задоцниш, губиш автоматски без разлика кој е во право.
Касно е ..ама сепак, мислам дека јас ќе ја добијам тужбата, бидејќи го проверив бројот за следење, и вели дека:

Status: Moved, Left no Address

Your item was returned to the sender on February 01, 2012 because the addressee moved and left no forwarding address.

Што значи, он стварно ја испратил на ПејПел адресата, но при неуспешна достава, му е вратена нему. Пак ги контактирав ПејПел, во врска со ова, и чекам одговор :)

Член од
27 јануари 2012
Мислења
12
Поени од реакции
0
eve stigna kartickata od NLB tutunska i staviv i 100 denari ama nemoze nikako da se verificira kartickata mi go vadi ova :The credit card number you have entered cannot be verified. Only credit cards from approved countries may be used on PayPal. znaci direkno probav so nacinot na anon ama nejke !aj ve molam za pomos ako nekoj znae kako da ja dodadam na paypal ?
--- надополнето: 2 февруари 2012 во 17:59 ---
nikoj?ajde kolegi ve molam za pomos malku?!

Член од
10 август 2009
Мислења
63
Поени од реакции
17
ОК, во овој случај исходот ќе биде: ќе ти бидат вратени парите 100%

Seniorita

џм..
Член од
11 април 2011
Мислења
1.344
Поени од реакции
681
ОК, во овој случај исходот ќе биде: ќе ти бидат вратени парите 100%
да се надеваме :)

инаку, колку пати имаш право да отвориш dispute? знам дека за 1 нарачка, имаш право само 1 да отвориш. ме интересира, дали си ограничен со dispute'овите? на Амазон, имаш 3 пати право да отвориш, не повеќе ..

и уште нешто, за колку време одприлика треба да добијам одговор од ПејПел во врска со тужбава? :)

ЕДИТ:
продавачот ми понуди пола сума од платената ко refund ( $31 ) ..демек, пола од парите се отидени за поштарина ..да ја прифатам, или да одам до крај со тужбата?

Kajgana Shop

На врв Bottom