epa super fala mnogu za pomosta aj odam da vadam jas pa se citame vecer!pozzzМене колега ми кажа пред некој ден дека успеал да регистрира картичка од Уни. Дали купувал или не, не знам затоа што не е тука да го прашам.
hehehehehe.............Од Зират банка, најдобро работи.
Ништо смешно http://ziraatbank.com.mk/hehehehehe.............
А ти што кур си купил компјутер коа незнаеш да пишуваш на мк подршка?! ако знаеш да помогне пиши, не ме замарај со глупости ебате моронот.A sto ke ti e tebe paypal koga pojma nemas kako raboti paypal,, poradi takvite ko tebe ke ni go ukinat paypalot nie sto go imame, 30 stranici so po 10 postoranja ti uste prasuvas dali treba da imas pari na kartica i dali treba nekoj kod da ti stigne,, OMG od vakvi seljacista, vrati se nazad vidi gi postarite postiranja i nemoj da prasuvas
Ne me zamaraj pred utakmicata so slovenija,a toa e moj problem дали ја ке пишувам со мк подршкаА ти што кур си купил компјутер коа незнаеш да пишуваш на мк подршка?! ако знаеш да помогне пиши, не ме замарај со глупости ебате моронот.
Што може да мислам, на никој од нас не му одговара тоа. Да се надеваме дека ќе го одбијат барањето пејпалnego kazimi sto mislis ti za ova druze
само надевајте се, пошто пејпал душа од луѓе се, ке ни прогледат низ прсти.Што може да мислам, на никој од нас не му одговара тоа. Да се надеваме дека ќе го одбијат барањето пејпал
Како ќе стигне, кога е пратено на адресата од ПејПел`от? Шансите се, 1 во 1.000 ..башка, после неполни 6 дена, имам поднесено dispute. -.-Нема што да се грижиш, или ке ти стигне, или ке ти бидат вратени парите, заштита имаш од PayPal, не од Ebay.
ko so procitav u toa meilot nivni od bankata izgledase po baranje na paypal e napraveno toa ,paypal igleda otkrile,ama ke vidime vo petok ko ke mi stigne kartickata dali ke ja prifati!само надевајте се, пошто пејпал душа од луѓе се, ке ни прогледат низ прсти.
зошто некои да имаат кога може никој да нема. од готово вересија си направивте.
не се рекло џабе со деца муабет не се прај, ќе прекажат на маса.
Да ти го блокираат само на тебе.само надевајте се, пошто пејпал душа од луѓе се, ке ни прогледат низ прсти.
зошто некои да имаат кога може никој да нема. од готово вересија си направивте.
не се рекло џабе со деца муабет не се прај, ќе прекажат на маса.
ова ти е желба или само онака да падниш на муабет.Да ти го блокираат само на тебе.