- Член од
- 7 јуни 2011
- Мислења
- 144
- Поени од реакции
- 56
неповрзана тема со пајпал , дали пајсенд функционира во мк
Sent from my A5_Pro using Tapatalk
Да функционира. Изненаден што за првата трансакција платив 0% никакво fee и средствата ги доби личноста за секунда. Од card to card опција! Мислам дека најдобар начин е моментално PaySendнеповрзана тема со пајпал , дали пајсенд функционира во мк
Чисто од љубопитност, како договараш колку биткоини на пример ќе ти исплати компанијата пред да ја почнеш работата кога цената му варира упм? Во последнава година беше на почеток околу 10 000 усд, па падна на околу 5000 усд, па рипна на скоро 12 000 усд и тн.Методот зависи од изворот на твоите средства. Јас би крипто, ама ни Ојле Smith ни Дојле LLC не исплаќаат во крипто. Повеќево луѓе работат на стандардните платформи каде има уште постандардни методи за исплата. Енд оф стори.
Neteller ili Skrill, dvete se so kartici i nemash maka cim si EUКажете некој нов метод. Преку глава ми е од Пејпал и Пајонир. Имам бг пасош во (смисла ако не може со мк документи), платежно средство со помалку главоболки и евентуално со дебитна картичка...Се мислам за Transferwise...
Фала однапред
Scrill mislam pregolema beshe provizijata, inache ke moram so BG banka da povrzam ili moze is so MK.Neteller ili Skrill, dvete se so kartici i nemash maka cim si EU
Е па земи направи и ти сметка на македонскиот PayPal и провери дали може, нека ти прати другарчето пари на твојата македонска PayPal сметка, па пиши дали си успеал да ги подигнеш парите преку македонска банка.Има нешто новости за PayPal во Македонија? Ми рече другарче направило сметка на Македонски PayPal, може да прима и да праќа пари.. Исто така и да ги вади..
Примаат луѓе пари на Пејпал во МакедонијаКако не можел...
Мислев на последната реченицаПримаат луѓе пари на Пејпал во Македонија