Parks and Recreation

• Креатор на темата Креатор на темата Anne.
  • Време на започнување Време на започнување
Рон факинг свонсон

Рон го има тој потребен карлито у мексикански картел Рон е кралот дефинитивно
Ја има таа улога на стар мудрец без многу зборење она кратка филозофија која дефинитивно растура,го има моментот,ја има фацата потребно за ова серија,ја има насмевката :pos:Рон ти е full package (y)обожавател на природата,ловот,спокојот,карираните кошули,месото,вискито,тој непроценлив хипстерски брк.Читав дека у приватен живот е повлечен и заедно со семјството живеат во некоје село во Америка одалечено од сите инаку е столар многу добар столар еве и едно видео кратко прошетка низ неговата работилница

tumblr_ltcbw1LCMH1r50azqo1_1280.jpg

На крај од втора сезона сум и одлична е серијата.Одличен хумор во стилот на theoffice како mockumentary,ама сепак уникатен.
Првата сезона беше просек дури на моменти и подпросечна можеби и затоа само мизерни 4 страни пополнува,но во втората скоро секоја епизода е фантастична.
Ликовите се доста добро направени почнувајќи од Лесли како амбициозно приглупа до Рон како најголем мадерфакер.Покрај стандардниве многу ми се допадна до сега што имаше гости како Louis C.K. и тој од Arrested Development заборавив како се викаш мислам Вил Арнет,битно растури со магнетната резонанца епизодата:pos:

Потценета серија тука на Кајгана во секој случај:)

Ја сега дознав дека новата сезона уствари ќе е последна. :(

На фејсбук страната секој ден ставаат слики за уште колку дена до премиерата на последната сезона и се изнасмеав на сликава иначе описот беше You had ONE job, Jerry! :pos::pos:
10402384_10153495591857598_5463858007388080681_n.png

so far so bad...

Се надевам дека во следната епизода Лесли ќе се разбудит и ќе кажат дека се во 7 сезона е сон пошо е кошмар.
Шо планираја со оние хај тек си фи вхатевер таблети ?:lut:

Ко да е решен некој да ми ги уништи сите серии што сум ги загледал, како тргна годинава се плашам за Game of Thrones.

QyksleN.jpg

И јас мислам дека седмава сезона не им требаше, добар си беше крајот на шестата за финале на цела серија. Некако досадна ми е оваа, ќе ја изгледам ради реда :)
Што беше она со Ејприл.. била главен менаџер на не знам си што и оддеднаш и текнува дека досаден и е животот :facepalm: на таа епизода ќе заспиев.
Никогаш како лик не сум ја сакала таа :гомце:

И јас мислам дека седмава сезона не им требаше, добар си беше крајот на шестата за финале на цела серија. Некако досадна ми е оваа, ќе ја изгледам ради реда :)
Што беше она со Ејприл.. била главен менаџер на не знам си што и оддеднаш и текнува дека досаден и е животот :facepalm: на таа епизода ќе заспиев.
Никогаш како лик не сум ја сакала таа :гомце:
Според мене карактерите ги развија премногу и пребрзо, Рон го напраја милионер или билионер ?:unsure:

Енди тв звезда а Април успешен директор:LOL:

и со другите исто, барем да ја префрлеја серијава во поголем град, вака немат смисла.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom