Парфеми

• Креатор на темата Креатор на темата Devilish Angel
  • Време на започнување Време на започнување
875c305f679529ab5e93799edef2d162.jpg

Дали некој од вас зане каде има таков парфем Трусарди ??? И не мора да е Inside туку било какво од Трусарди ???

Олд спајс, дали некој некаде има видено?
Парфем немам видено никогаш во мкд, а колонска вода имаше порано во unique, сеа одкако е ребрендирано незнам дали има уште

Пошто не знаев на која тема да прашам а ми треба итно информација а од космо не ми враќаат на пораката реков ај тука да пишам.
Која цена е отприлика на Versace Crystal Noir и Dior Pure Poison 30мл?

Се извинувам ако сум многу офтопик.

Ако може некој да предложи женски парфем (1500/2000ден.) за поклон ми е :cool:

Ако може некој да предложи женски парфем (1500/2000ден.) за поклон ми е :cool:

Земи и на точење. Има добри во Буњаковец трговскиот на почетокот кога идеш од Ѓорче.

Иначе мој предлог:

-Nina Ricci - Love in Paris
-Calvin Klein - Euphoria
-Givenchy - Ange ou Demon

Ваљда каснам со постов. Зошто гледам вчера си пишал и најверојатно ти бил за 8-ми Март.

Што мислите за Dolce&Gabbana The One?

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 5020X using Tapatalk

^^
Обичниот е закон, супер мирис, привлечен ама негативност му е што нема толкава трајност :D

Поише сум по тие по непознатите кај нас. Еве го Богарт пример.
omsg.jpg

Парфемов е топп!!! Мошус и црвена јабука. Зимски до крај. Проектира на километар трае +24. Си има и предупредување на кутијата. Повеќе од 3 прскања и пошињаш да се гушиш. Моментот е кога ќе го мириснеш несајки дали при свртување или пак при ветер малце,тој мирис е најбољи општо од се шо сум мириснал до сега. Имам до сега 3 од Богарт а сум прочепкал уште 4-5 и нема збор,супер се.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom