Парфеми

• Креатор на темата Креатор на темата Devilish Angel
  • Време на започнување Време на започнување
Поише сум по тие по непознатите кај нас. Еве го Богарт пример.
omsg.jpg

Парфемов е топп!!! Мошус и црвена јабука. Зимски до крај. Проектира на километар трае +24. Си има и предупредување на кутијата. Повеќе од 3 прскања и пошињаш да се гушиш. Моментот е кога ќе го мириснеш несајки дали при свртување или пак при ветер малце,тој мирис е најбољи општо од се шо сум мириснал до сега. Имам до сега 3 од Богарт а сум прочепкал уште 4-5 и нема збор,супер се.

Колку го зема од 100 мл?

За каде можам и јас да го најдам. Само ме интересира која цена го зел.
:Pе каде де? кажи и ние да знаеме........ не друго, појма немам кој е овој парфем, па да идам да го снифнам

На Амазон го има за 15 долари. Претвори ја цената во евра за европски пазар и додади 500 профит и ќе добиеш од прилика 1500 ден цена. Повеќе од 2000 не би требало да биде.

Претпоставувам.

На Амазон го има за 15 долари. Претвори ја цената во евра за европски пазар и додади 500 профит и ќе добиеш од прилика 1500 ден цена. Повеќе од 2000 не би требало да биде.

Претпоставувам.

Земен е од овде http://www.ebay.co.uk/itm/Jacques-B..._Fragrances_Aftershave_PP&hash=item2c7e63d46e
http://www.ebay.co.uk/itm/Jacques-B..._Fragrances_Aftershave_PP&hash=item2c7e63d46e

До лански јануар имаше продавницава фри шипинг и кај нас ама пошо сме заебан народ ние и сакаме и јаре и паре прекинаа се живо и имаат испорака само у нормални земји. Мене од Шведска ми го нарачаа па ми го донесоа после навака.
Од Богарт у Скопјево имам видено 2 у Шатци у СитиМол, Story Blue и Silver Scent (одличен у секој поглед,го имам дома) и се 2500 за 100мл. Иначе парфимерија у Кичево,не ми текнува како се викаше имаат повеќе и мислам 2800 беа сите.

Ако некој го сака парфемов може да му го порачам, без никаква заработка пошо и мене ми одговара да одврзам дел од париве од пејпал, линков што го поставив е со бесплатна достава од Израел

Ако некој го сака парфемов може да му го порачам, без никаква заработка пошо и мене ми одговара да одврзам дел од париве од пејпал, линков што го поставив е со бесплатна достава од Израел

Ќе треба да чекате да залади пак,стварно е за ладно време.Еве онака у проценти изразено :)
OMS GOld.png

Моментално овој.
66687M.jpg
Зимски/Есенски е така да може уште некој ден да тера дур не затопли повеќе.Ароматичен,свеж и у исто време по малце длабок.Проектира и трае ко лудо. Наликува малце на МиЉонот али у некоја подобрена варијанта.

Препорачајте некој парфем до 1000 денари, може малце погоре, за пролет/лето :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom