Ryan Giggs
tearing you apart since 1991
- Член од
- 27 мај 2009
- Мислења
- 12.007
- Поени од реакции
- 22.230
- Локација
- Скопје - Македонија
- Веб-сајт
- www.youtube.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Armani Aqua di GioПрепорачајте некој мирис на цитрус и аква ? Некој летен убав и да не е прескап не сум вработен во МЕПСО.![]()
Препорачајте некој мирис на цитрус и аква ? Некој летен убав и да не е прескап не сум вработен во МЕПСО.![]()
Armani Aqua di Gio
Абе ефтин парфем побара човекотЅирни го Paco Rabbane Invictus. Исто и Версаче Ерос овој погоре од сликава ти е многу убав, ванила е, но многу пријатен мирис.
Абе ефтин парфем побара човекот
Вие одма од 100€ му лупнавте
П.С. еросот е "тежок" парфем... може нотите му се тие, (не знам), ама го имам мириснато, и не е баш летна свежина, повеќе за испаѓање/пригоди.
Davidoff Coolwater, на фришоп често е на акција по добра цена, ако имаш некој нека ти земе.Препорачајте некој мирис на цитрус и аква ? Некој летен убав и да не е прескап не сум вработен во МЕПСО.![]()
Е да си жив и здрав, на овој не ми текна!Davidoff Coolwater, на фришоп често е на акција по добра цена, ако имаш некој нека ти земе.
Davidoff Coolwater, на фришоп често е на акција по добра цена, ако имаш некој нека ти земе.
Препорачајте некој мирис на цитрус и аква ? Некој летен убав и да не е прескап не сум вработен во МЕПСО.![]()
Е па евтин - нека земе La Rive Aqua - dupe на Aqua di Gio, од 300 денари.Абе ефтин парфем побара човекот![]()
Може е добар али огин 100е.
Ги запратив твоиве објави вистински манијак за парфеми си. Секоја чест.Дополна на колекцијата верзија есен - зима :
1. French Avenue Liquid Brun - ванила - копија на алтаир
2. French Avenue Cocoa Morado - кожа и зачини
3. Lattafa Khamra Qahwa - кафееее (го потрошив стариот мораше да обновам)
Прегледај го приврзокот 450548