Парфеми

• Креатор на темата Креатор на темата Devilish Angel
  • Време на започнување Време на започнување
Дополна и комплетирање на колекцијата есен/зима со French Avenue Azzure Oud и Royal Blend Bourbon .... бетер него наркоман станав, мора да се нарача бар 2-3 месечно иначе не ја бива работава .
viber_image_2025-08-04_16-56-18-429.jpg

Препорачајте некој мирис на цитрус и аква ? Некој летен убав и да не е прескап не сум вработен во МЕПСО. :cool::D

Препорачајте некој мирис на цитрус и аква ? Некој летен убав и да не е прескап не сум вработен во МЕПСО. :cool::D

Ѕирни го Paco Rabbane Invictus. Исто и Версаче Ерос овој погоре од сликава ти е многу убав, ванила е, но многу пријатен мирис.

Ѕирни го Paco Rabbane Invictus. Исто и Версаче Ерос овој погоре од сликава ти е многу убав, ванила е, но многу пријатен мирис.
Абе ефтин парфем побара човекот :ROFLMAO:

Вие одма од 100€ му лупнавте :unsure:

П.С. еросот е "тежок" парфем... може нотите му се тие, (не знам), ама го имам мириснато, и не е баш летна свежина, повеќе за испаѓање/пригоди.

Абе ефтин парфем побара човекот :ROFLMAO:

Вие одма од 100€ му лупнавте :unsure:

П.С. еросот е "тежок" парфем... може нотите му се тие, (не знам), ама го имам мириснато, и не е баш летна свежина, повеќе за испаѓање/пригоди.

Јас да можам цел ден ќе го мирисам. Толку е добар. Иначе тоа се цените. За 1500 денари само Наутика Војаж и Версаче Блу Џинс може да земе.

Јас имам 1 само 1 Милион тој е неверојатен портокал и цимет и дрвенасти ноти. Идеален за есен и зима.

Последно уредено:
Davidoff Coolwater, на фришоп често е на акција по добра цена, ако имаш некој нека ти земе.

Davidoff Coolwater, на фришоп често е на акција по добра цена, ако имаш некој нека ти земе.

Нема баш цитрусен мирис.

Добра bugdet опција Zara Vibrant Leather EDP обичниот.
Скоро го земав за секој ден и позитивно ме изненади и со мирис и со перформанси.

Последно го земав и Paco Rabanne BlackXS, исто цитрусен мирис, пријатен, ама трае додека го вратиш капачето на парфемот.
*стариот BlackXS беше подобар

Дополна на колекцијата верзија есен - зима :
1. French Avenue Liquid Brun - ванила - копија на алтаир
2. French Avenue Cocoa Morado - кожа и зачини
3. Lattafa Khamra Qahwa - кафееее (го потрошив стариот мораше да обновам)
Прегледај го приврзокот 450548
Ги запратив твоиве објави вистински манијак за парфеми си. Секоја чест.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom