P.O.R.N.

• Креатор на темата Креатор на темата Toreador
  • Време на започнување Време на започнување
Најгадни порна се јапонските, потоа германските!! Таму подевијантни сцени немам видено. Угххх!~~!!

FortunE напиша:
Svetovid напиша:
FortunE напиша:
Па има многу гадни сцени навистина! Гадно ми е и да напишам на што мислам :palka:
Мене пак порниќите ми се смешни токму поради наивноста во нив. Зборам за нормален порниќ, т.е. грото од нив, не оние забеганите... И шо демек свршавање на фаца е гадно? Де бе да му ЕМ... Голем ташак.
Па разлевањето на спермата по лице ми е гадно да гледам или па кога се лигави таа со сперма во уста. Бљак!!!!
Mmmmm cumshots RULE! :twisted:

Garfield напиша:
Најгадни порна се јапонските, потоа германските!! Таму подевијантни сцени немам видено. Угххх!~~!!

Ги тестирет колку может да издржет..
Јапонските се катастрофа колку само порничи има со бремени жени!
Па имаат ли памет тие бе? :evil: :lud:

Немаат, тоарат шо стигнат, гадни се, фекалии,, урини....бљак. Не сум видел подевијантна нација!

schtranga напиша:
3.Zosto? Za da vidam nesto novo da ne izleglo pa da ne ostanam staromodna
Тогаш, џабе ги гледаш. Со векови си назад, и онака кажа дека не голташ!

Инаку, сум ја гледал вчера Сека Алексиќ како голта кај колега на мобиљка! :)

Мистичен напиша:
schtranga напиша:
3.Zosto? Za da vidam nesto novo da ne izleglo pa da ne ostanam staromodna
Тогаш, џабе ги гледаш. Со векови си назад, и онака кажа дека не голташ!

Инаку, сум ја гледал вчера Сека Алексиќ како голта кај колега на мобиљка! :)

Леле СЕКА!!! :shok: :shok: :shok:
ЛелеЕЕ!!

Бивол! Прасица! Личи ли тоа на жена!
Не мрдаше ...еј! ц ц ц ц...

:pov:

пс - по гадна порка од Сузана М. нема!

kaj ke mrda kamen pijana :pos:

@misticen ne rekov deka primenuvam se so ke dojde na moda :?
a ne e nisto loso vo tek da sum neli??? ima mnogu nastrani raboti koi nemoze covek da gi gleda a ne pa da gi primenuva ....

aj posto si ti mnogu napreden da te prasam slusam deka u ´´moda´´ e dok se sexat... devojkata na maskoto prst ili vibrator da mu stai u dupe demek tamu mu e muskata G-tocka i dozivuva najjak orgazam ...
si probal? tocno e ova ?? :P

schtranga напиша:

a ne e nisto loso vo tek da sum neli??? ima mnogu nastrani raboti koi nemoze covek da gi gleda a ne pa da gi primenuva ....

aj posto si ti mnogu napreden da te prasam slusam deka u ´´moda´´ e dok se sexat... devojkata na maskoto prst ili vibrator da mu stai u dupe demek tamu mu e muskata G-tocka i dozivuva najjak orgazam ...

Сум пробал и точно е.... Додека ми праи фелацио, т.е. додека ме свршува орално, ако ми стави дел од прстот у гз (2-3цм доволно), и го свитка нагоре и почне да ми ја масира простатата.... Како свршуем и оргазмирам човече!!!!!

Пробај со дечко ти ќе видиш за што зборам... И замижи и голтни уз тоа... стварно не е гадно ко што замишљаш... Направи ја таа жртва, а нејго ќе му направиш ЕПТЕН посебно да се чуствува!!!

schtranga напиша:

Голтањето не е прашање на мода и е далеку од настрано. Впрочем тоа со доги секс и пикање прст у шупак на дечкото е прашање за тебе. Ти се изјасни дека си по модата. Голден шауер праите? Фистинг можеби? :)

M.I.L.F и од овие со познативе, ко на пример Северина.
Другото ми е досадно...

А што викаш за тој црнецот, FortunE? :wink:

Порано не било во мода да се плука на „џони“ при оралка, сега гледам дека жениве р`каат ли р`каат. Тоа е „ин“ од пред некоја година!

Најверојатно таква мода...

Добри порки има на www.bangbros.com м м м со саати да се заборавиш :ckk: А од глумициве...па вака:Тера Патрик,Арија Џовани,ЕВА Свободова(Чехињава е лудница),Ева Стефлова....значи поркиве со овие глумици се нормални,без никакви гадости од типот рука у г`з или не знам што друго,и да му е мерак на човек да гледа :cuc:

Acid напиша:
А што викаш за тој црнецот, FortunE? :wink:
Па ти кажав дека не видов ништо :cry: Ти реков да ми го дадеш линкот пак, ама ти ме зезна. Ете сега ќе си пишев на темава :cry:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom