Серафим Китаноски, Страшо Пинџур, Војдан Чернодринскихаха ај погодиги трите улички шо се кај полигонот?

Кај црногорцине тој дел не ми е познат многу, и таму после галичица тие улици

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Серафим Китаноски, Страшо Пинџур, Војдан Чернодринскихаха ај погодиги трите улички шо се кај полигонот?
ти си за Водич/ка на охрид и плата од 1000 евраСерафим Китаноски, Страшо Пинџур, Војдан Чернодрински
Кај црногорцине тој дел не ми е познат многу, и таму после галичица тие улици![]()
Сме имале и улица Анастасија Узуновати си за Водич/ка на охрид и плата од 1000 евра
Сме имале и улица Анастасија Узунова?
Сме имале и улица Анастасија Узунова?
Имам предлог,па немаме име на пристанишчено...или некоја кладилница можит?Дур немат улица "Ристе Спукник" све е џабе
Јас живеам/живеев на Димо Наредникот ( за жал веќе години сум во Охрид ) , а еве ви уште неколку улици во Прилеп .... Ристо Секирчанец , Сотка Џигиџик , Мице Козар , Трајко Тарцан итн . ... сите овие и тие ти што ги спомна се народни херои .Aма со Прилеп не мојме.Заради имињава.
Бидимаж во нас. Бончејца, Борка Левата, Димо Нареднико, Цена Џинорож, Борка Медарот, НОЖОТ, Спиро Црне итн.
Автоматски споено мислење:
Aма со Прилеп не мојме.Заради имињава.
Бидимаж во нас. Бончејца, Борка Левата, Димо Нареднико, Цена Џинорож, Борка Медарот, НОЖОТ, Спиро Црне итн.
Зошто за жал?Јас живеам/живеев на Димо Наредникот ( за жал веќе години сум во Охрид ) , а еве ви уште неколку улици во Прилеп .... Ристо Секирчанец , Сотка Џигиџик , Мице Козар , Трајко Тарцан итн . ... сите овие и тие ти што ги спомна се народни херои .
a Spas Bandzov ?Сме имале и улица Анастасија Узунова?
Таа е позната, во центар е, прометна еa Spas Bandzov ?
Жена му не му дава да се врати дома.Зошто за жал?
Секако Мерко тепвит овде не му требит СДСМ т.е. му требит да неморат да купвит гласој и да е посигурен уште ко се кандидира се знаеше дек ојт на сигурно. Овај вашиов и ќе бидит бивш градоначалник за скоро шансите да добиет се мали го спаси шо имат 2 круг се појави Гоцка и незнам со кој ум го кандидираа ко знаеа дек ќе го јадет со него само имет простор сеа да присоберет гласој паметните ко Нефи ваква ситуација чекет и ќе искористет најмногу 4 години ќе прает шо сакетИнтервју држит пред најголемата дивоградба во градов, отворено го поддржвит Мерко според кој во Струга немало ниедна дивоградба, и уш барат поддршка од народов. И ќе ја добијат од некој слепци шо е најстрашно.
СДСМ ќе го поддржи Мерко во Струга зашто имало промени после критиките, вели Заев
Затоа што кога дојдов не планирав да седам толку долго време овде ама така излезе . Башка шо Прилеп е велеград за ОхридЗошто за жал?
Ај не кажвај, ти се бендисаа чинарите во охрид па сеа прилеп велоградЗатоа што кога дојдов не планирав да седам толку долго време овде ама така излезе . Башка шо Прилеп е велеград за Охрид![]()