Охрид

• Креатор на темата Креатор на темата slasa
  • Време на започнување Време на започнување
хаха ај погодиги трите улички шо се кај полигонот?
Серафим Китаноски, Страшо Пинџур, Војдан Чернодрински:icon_mrgr:

Кај црногорцине тој дел не ми е познат многу, и таму после галичица тие улици:icon_mrgr:

Серафим Китаноски, Страшо Пинџур, Војдан Чернодрински:icon_mrgr:

Кај црногорцине тој дел не ми е познат многу, и таму после галичица тие улици:icon_mrgr:
ти си за Водич/ка на охрид и плата од 1000 евра

Сме имале и улица Анастасија Узунова :confused:?

Aма со Прилеп не мојме.Заради имињава.
Бидимаж во нас. Бончејца, Борка Левата, Димо Нареднико, Цена Џинорож, Борка Медарот, НОЖОТ, Спиро Црне итн.
Автоматски споено мислење:

Сме имале и улица Анастасија Узунова :confused:?

Бидимаж во нас. Бончејца, Борка Левата, Димо Нареднико, Цена Џинорож, Борка Медарот, НОЖОТ, Спиро Црне итн.

Автоматски споено мислење:

Јас живеам/живеев на Димо Наредникот ( за жал веќе години сум во Охрид ) , а еве ви уште неколку улици во Прилеп .... Ристо Секирчанец , Сотка Џигиџик , Мице Козар , Трајко Тарцан итн . ... сите овие и тие ти што ги спомна се народни херои .

Интервју држит пред најголемата дивоградба во градов, отворено го поддржвит Мерко според кој во Струга немало ниедна дивоградба, и уш барат поддршка од народов. И ќе ја добијат од некој слепци шо е најстрашно.

СДСМ ќе го поддржи Мерко во Струга зашто имало промени после критиките, вели Заев

Јас живеам/живеев на Димо Наредникот ( за жал веќе години сум во Охрид ) , а еве ви уште неколку улици во Прилеп .... Ристо Секирчанец , Сотка Џигиџик , Мице Козар , Трајко Тарцан итн . ... сите овие и тие ти што ги спомна се народни херои .
Зошто за жал?

• Ми се допаѓа
Reactions: A__
Интервју држит пред најголемата дивоградба во градов, отворено го поддржвит Мерко според кој во Струга немало ниедна дивоградба, и уш барат поддршка од народов. И ќе ја добијат од некој слепци шо е најстрашно.

СДСМ ќе го поддржи Мерко во Струга зашто имало промени после критиките, вели Заев
Секако Мерко тепвит овде не му требит СДСМ т.е. му требит да неморат да купвит гласој и да е посигурен уште ко се кандидира се знаеше дек ојт на сигурно. Овај вашиов и ќе бидит бивш градоначалник за скоро шансите да добиет се мали го спаси шо имат 2 круг се појави Гоцка и незнам со кој ум го кандидираа ко знаеа дек ќе го јадет со него само имет простор сеа да присоберет гласој паметните ко Нефи ваква ситуација чекет и ќе искористет најмногу 4 години ќе прает шо сакет

Зошто за жал?
Затоа што кога дојдов не планирав да седам толку долго време овде ама така излезе . Башка шо Прилеп е велеград за Охрид ;)

Затоа што кога дојдов не планирав да седам толку долго време овде ама така излезе . Башка шо Прилеп е велеград за Охрид ;)
Ај не кажвај, ти се бендисаа чинарите во охрид па сеа прилеп велоград

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom