Е па никој не те држи во Охрид.Шон се вратиш во велеградот.Затоа што кога дојдов не планирав да седам толку долго време овде ама така излезе . Башка шо Прилеп е велеград за Охрид![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е па никој не те држи во Охрид.Шон се вратиш во велеградот.Затоа што кога дојдов не планирав да седам толку долго време овде ама така излезе . Башка шо Прилеп е велеград за Охрид![]()
Езерото прилепско надалеку е познато. Иначе и ние иаме дрва, па мојте Прилепчани да се качвите по нив.Затоа што кога дојдов не планирав да седам толку долго време овде ама така излезе . Башка шо Прилеп е велеград за Охрид![]()
Ne se grizi, za maksimum 1 mesec ke bide iskopanaАбе сте возеле некој по тазе реновираната со сите нишани Јане Сандански?
Мојт и неа сега писта да ја викаме, зш ко авион на слетвење дават осештај.
Не е баш така плукни-залепиЕ па никој не те држи во Охрид.Шон се вратиш во велеградот.![]()
Шо има врска езерото со муабетов ? Муабетот е за град Охрид и град Прилеп , а езерото не игра улога тука . Атрибутите кои еден град го прават град повеќе се на страната на Прилеп одколку на Охрид . Долга и широка е темата а мене ми е мака да се објаснувам за ова . А тоа шо го спомна езерото како главен атрибут на Охрид , само оди во прилог на ова шо го кажувам јас , т.е. ако не е езерото значењето на Охрид ќе биде на исто ниво како што е Кочани или Кичево на примерЕзерото прилепско надалеку е познато. Иначе и ние иаме дрва, па мојте Прилепчани да се качвите по нив.Банани на пазар исто имат па ко во Прилеп мојте да се осеќате.
(морат малку шала пријателе прилепски)
hehe poznata e zs kone sejt tamuТаа е позната, во центар е, прометна е
Има улици што никогаш не сум ги слушнала дека постојат.
Веле Марков, Ивица Мартин, Српница![]()
во паркон до Кирил и Методи. Пред то беше кај плоштадон в тревана па го префрлија.hehe poznata e zs kone sejt tamua spas bandzov kj imat spomenik vo ohrid?
Ко ќе не ти е мака објасни ни ги атрибутите кои Охрид ги нема ,а Прилеп како метропола ги има.Можда низите со тутун низ градо?Не е баш така плукни-залепи
Шо има врска езерото со муабетов ? Муабетот е за град Охрид и град Прилеп , а езерото не игра улога тука . Атрибутите кои еден град го прават град повеќе се на страната на Прилеп одколку на Охрид . Долга и широка е темата а мене ми е мака да се објаснувам за ова . А тоа шо го спомна езерото како главен атрибут на Охрид , само оди во прилог на ова шо го кажувам јас , т.е. ако не е езерото значењето на Охрид ќе биде на исто ниво како што е Кочани или Кичево на пример.
Биди поздравен/а
П.С. Во врска со бананите и дрвата , поубај ни се прилепските од вашиве![]()
Освен што немате Нефиевци и Мерковци да ви го силуваат градот, друго ништо.Не е баш така плукни-залепи
Атрибутите кои еден град го прават град повеќе се на страната на Прилеп одколку на Охрид .
Официјално можда не е, ама е.Зш не му ојт математика со фискални и книговодство.Како и да е ќе си имат замарачка нареден период без разлика кој ќе е на власт.Дали новиот градоначалник или незадоволните од страна на сегашниот, дека не им помагал во кампања.Дали е вистина дека бившиот и заеднички Крадоначалник на сдсм и дпмне е сопственик на Биртијата кај автобуската?
Не е баш така плукни-залепи![]()
Добра скараКо ќе не ти е мака објасни ни ги атрибутите кои Охрид ги нема ,а Прилеп како метропола ги има.Можда низите со тутун низ градо?![]()
Ај малце да избегам од темата Охрид вс Прилеп
Дали имате повеќе инфо за станови кои се во градба до Тамаро 7 Асном ?