Охрид

• Креатор на темата Креатор на темата slasa
  • Време на започнување Време на започнување
Костеее па искрено не дека ти го однесе градов 10 години понапред, да не се лажиме

Георгиески: Кирил Пецаков конечно призна дека неговиот план е Охрид да го врати назад во минатото

Абе шефе шо да стајме како предизборно ветување, нешо шо било колку да одржиме прес конференција? Нешо шо веќе го имат ама да го запакуваме како ново, да го потпалиме народов?

Пецаков: Изградба на велосипедска патека Охрид – Свети Стефан

Во секој случај народов е :sekc: .

Мхм.Многу уба е , со црвени линии со све.
Имаш некое сликиче?

Иначе требаше уште пред 6 месеци да е готова а не после летото и се надевам онаа дупката пред пешачкиот кај шик ја напраија десните амортизери ми плачат од неа.
Автоматски споено мислење:

Најдов, ставрно е убава. Вакви треба да бидат сите улици и не ми е јасно зашто не се.

Последно уредено:
Дали Пецак ќе го скроти Нефи или Нефи ќе му носи малтер за пломбите?
Останува да видиме.

За да го скротиш Нефи бре треба да имаш муда до колена. Нешто што Пецакот го нема. Така да без надежи.

Некако жал ми паѓа за Костета, каков залет имаше земено со улицине. Се раскопа, недокопа, залепи, недолепи. Ако поседеше уште еден мандат ќе принапраеше уште некоја шахта.
И кога во позадина го имаш Лазе Танески:sneaky: ќе се сопниш на првата кривина.

Важно Јане Сандански ми ја напрај Косте, капу скидам.....за другото се знајт победников стрикому ке го ставит главен на болницата а поголем дудук од него немат,во здравствен ке ги вратит лоповите и швалерката на ......ај да не пишам све од прв ден.

Otide Goce mu presedna vagetata

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom