zee German
mpkfa
- Член од
- 12 август 2009
- Мислења
- 6.538
- Поени од реакции
- 6.401
Незнам шо се буните околу лежалките , како не сфатите дека и 1 минута и 10 сати ви е фиксна цена пр.100 денари , а тој шо си го замолил сигурно не сака да има проблеми со шефот после кога му е наложено така . Стави се ти во негова ситуација , па да видиш како е , не е работата сите ствари да ги гледаш само од твоја перспектива ,нели ?
Иначе иако не сум некој што љубит лежење на плажа дали на лежалка или на песок , сепак и според мене ја претераа со тоа што ги преполнија сите плажи со лежалки.
Иначе иако не сум некој што љубит лежење на плажа дали на лежалка или на песок , сепак и според мене ја претераа со тоа што ги преполнија сите плажи со лежалки.
Не и недостига ако не и дадат без пари лежалка пошто имаат цени лежалките, затоа плаќаат концесија за плажите за ти да не седиш на камчиња за после да не те боли газот, туку да седниш културно, на столчиња. Едноставно ти се случиле олку работи за краток период треба ти да се преиспиташ: ДА НЕ ПРЕБИРАМ ЈАС ВО ЦЕЛАВА СИТУАЦИЈА, ДА НЕ Е ДО МЕНЕ НЕШТО?(ова ти е одговор и на последното прашање).