Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па да. Повеќето ресторани за жал не се нај нај. Ама сепак, има многу места со убава храна. Само треба да знаеш каде да бараш.:wink:Охрид-добро место немам зборови али само рибата што му чини за јадење друго носете си од дома:smir:
Далга, не им чини многу храната, барем летно време.
За најдобра храна би рекол Панорама, Охридија и Сончева Порта, но сепак атмосферата во првите две наведени е мизерна(кафанска).
За која Охридија збориш? Таа Охридија сите шо ја знајме сега се вика "Кај Нацко". Иначе истиот газда е и на Охридија и на Сончева Порта.
А според мене најубава храна прават во Ројал, а и амбиентот е супер.
Епа не сум бил долго време во Охридија, зато така ја нареков. А во Ројал немам седнато никогаш. Ај имат времеЗа која Охридија збориш? Таа Охридија сите шо ја знајме сега се вика "Кај Нацко". Иначе истиот газда е и на Охридија и на Сончева Порта.
А според мене најубава храна прават во Ројал, а и амбиентот е супер.
Охрид-добро место немам зборови али само рибата што му чини за јадење друго носете си од дома:smir:
Мислиш рибата што вејке не му чини, не чини рибата зошто е затруена од чистотата што ја испуштаат Охридските "бродови", и таа што беше сега не е здрава за јадење.
Заради тие бродови и таа претерано чиста вода Охрид нема градски плажи, туристите кои го посетуваат туристичкиот град мора да поминуваат десетина километри за да стасаат до песок на кој ке се сончаат и бањаат во охридското езеро, тука за превоз автоматски се трошат парите за тие 2 дена плус што би останал некој на одмор.
Исправка 1: не е Струге него СтругаСите во Струге летовооооо![]()
Исправка 1: не е Струге него Струга
Исправка 2: темава гласи Охрид и достапна е за коментари на сите членови на форумов така да јас оставив само еден коментар а не покана