Охрид

• Креатор на темата Креатор на темата slasa
  • Време на започнување Време на започнување
Охрид-добро место немам зборови али само рибата што му чини за јадење друго носете си од дома:smir:

Охрид-добро место немам зборови али само рибата што му чини за јадење друго носете си од дома:smir:
Па да. Повеќето ресторани за жал не се нај нај. Ама сепак, има многу места со убава храна. Само треба да знаеш каде да бараш.:wink:

Далга и Антико....ама малце се посоленки...мислам со цени
Света Софија е топ кафана со екстра услуга...
Европа има убаво јадење и не е многу скапо....

Далга, не им чини многу храната, барем летно време.
За најдобра храна би рекол Панорама, Охридија и Сончева Порта, но сепак атмосферата во првите две наведени е мизерна(кафанска).

Далга, не им чини многу храната, барем летно време.
За најдобра храна би рекол Панорама, Охридија и Сончева Порта, но сепак атмосферата во првите две наведени е мизерна(кафанска).

За која Охридија збориш? Таа Охридија сите шо ја знајме сега се вика "Кај Нацко". Иначе истиот газда е и на Охридија и на Сончева Порта.
А според мене најубава храна прават во Ројал, а и амбиентот е супер.

За која Охридија збориш? Таа Охридија сите шо ја знајме сега се вика "Кај Нацко". Иначе истиот газда е и на Охридија и на Сончева Порта.

И јас мислам дека во Ројал прает најубо јадење, ама и виното(домашно) им е супер :) :party1:

Епа не сум бил долго време во Охридија, зато така ја нареков. А во Ројал немам седнато никогаш. Ај имат време:)

Мислиш рибата што вејке не му чини, не чини рибата зошто е затруена од чистотата што ја испуштаат Охридските "бродови", и таа што беше сега не е здрава за јадење.

Заради тие бродови и таа претерано чиста вода Охрид нема градски плажи, туристите кои го посетуваат туристичкиот град мора да поминуваат десетина километри за да стасаат до песок на кој ке се сончаат и бањаат во охридското езеро, тука за превоз автоматски се трошат парите за тие 2 дена плус што би останал некој на одмор.

Мислиш рибата што вејке не му чини, не чини рибата зошто е затруена од чистотата што ја испуштаат Охридските "бродови", и таа што беше сега не е здрава за јадење.

Заради тие бродови и таа претерано чиста вода Охрид нема градски плажи, туристите кои го посетуваат туристичкиот град мора да поминуваат десетина километри за да стасаат до песок на кој ке се сончаат и бањаат во охридското езеро, тука за превоз автоматски се трошат парите за тие 2 дена плус што би останал некој на одмор.

Сите во Струге летовооооо :vozbud:

Сите во Струге летовооооо :vozbud:
Исправка 1: не е Струге него Струга
Исправка 2: темава гласи Охрид и достапна е за коментари на сите членови на форумов така да јас оставив само еден коментар а не покана

Исправка 1: не е Струге него Струга
Исправка 2: темава гласи Охрид и достапна е за коментари на сите членови на форумов така да јас оставив само еден коментар а не покана

1. Лапсус лингва, извини :)
2. Јас ко Охриѓанец понудив можно решение на Охритското самоволие и неподобност, Ортаче. :pipi:

Епа кажими те молам зошто ме цитираше?

За да го потенцирам индолентниот однос на охридските бродари кон флората и фауната, поради кој туристите се приморани да патуваат и трошат пари...

Затоа реков, нека дојдат во струга, се си имаат на 2 метра. Ем плажа, ем пари, ем ќеиф.

Како и да е глупаво е админ да се подбива и да забегува од тема така да мже од пост бр. 565 до крај да ги избришеш или да ги префрлиш во Градски ривалства па и постот 565 ако не е доличен за темава, поздрав.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom