Охрид

• Креатор на темата Креатор на темата slasa
  • Време на започнување Време на започнување
Глупаво е да се вадиш на фора, демек админ пауар користам и слично. Јас сум охриѓанец бе брат. Ти изеде гомна за градот мој - е шо сакаш? Чешљање?

прво, јас не изедов гомна јас напишав пост, и мислам дека ми е дозволено тоа да го направам а ако не ми е дозволено бриши ме или банирај ме (како што и го правиш тоа) само НЕМОЈ ДА ВРЕЃАШ ОК?

прво, јас не изедов гомна јас напишав пост, и мислам дека ми е дозволено тоа да го направам а ако не ми е дозволено бриши ме или банирај ме (како што и го правиш тоа) само НЕМОЈ ДА ВРЕЃАШ ОК?

Мајкуму, ја разврзавме за глупости. Нит те увредив (дек изеде "бурек" - изеде, шо сакаш речи:) ), нит банирам за глупости. Мајкуму, имаш еден админ дома, знајш дек сме исти ко сите, не ме играј тука :)

Напиша пост кој ми заличе на пишаното на уредниците на Шпиц и Вест пред летна сезона. Класична предсезонска местенка... Не дека Охриѓани сме светци, ама дек толку многу сме погани пак и то не стојт. Крај краева, (во) исти лајна сме та охриѓани та стружани ко ќе е во прашање езероно, рибине, бродојне, лебедине, албанија шо ја земала водана, биљанини и Св. Наум шо биле загадени итн итн...

Значит, јас сум за братски соживот меѓу нас, дур се држиме до она Заедно сме посилни:)

*А ак сакаш другарски да се посиниме за проверка, тука сум :) Ама Дана че не стрељат :(
**Гуш :pipi:

Ај нема врска, кога еден пост се испреврти на незнам кое ниво, нема место тука за расправање.

пс. со Еко ке играме фудбал и прашува дали сакаш да дојдеш да играш голман? :)

Ај нема врска, кога еден пост се испреврти на незнам кое ниво, нема место тука за расправање.

пс. со Еко ке играме фудбал и прашува дали сакаш да дојдеш да играш голман? :)

Ако немат со силни, и ако можит да носам плав дрес со риба, секако :)

само патка на дресот, а за ударите важи правилото no limit :)

Тоаш, мојт ама не бранам. Ќе ловам патки :) А Еко шо играт? Полутка, да погодам :pipi:

најистурен и мават само шпиц

1637782.jpg

Прашај го Ека ал знајт кој е овај на сликава во плав дрес? :)

1637782.jpg

Илија Најдовски, антибиотик за истурени напаѓачи :)))))

Ќе глеам ленти со него пред да играме, така да знајте :)

1637782.jpg

Прашај го Ека ал знајт кој е овај на сликава во плав дрес? :)

1637782.jpg
A бе Илија најдовски е овој, ѕверот во фудбалската игра. Кај него топката можеше да помине но не и играчот:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom