Охрид

• Креатор на темата Креатор на темата slasa
  • Време на започнување Време на започнување
Абе годинава за малце че туфкаја варошани, ама ето, то е... Еден мој другар, прв го фати вРка, ама викат му се лизнал неможел да го стегнит од шо му било ладно во рацете, и толку заминал возот..

da

А бе што се чудиш, има во Окрит многу пробугарски ориентирани жители, затоа и текстот е таков!

Ај кажи некои од тие многу пробугарски ориентирани жители???:tapp:
Па не ги знам на име но живееле во стариот дела на Охрид, ова ми го имаат кажувано охриѓани, не е ова од ум само кажување. Бај д веј, мајка ми е од Охрид:salut:

Епа не се многу пробугарски ориентирани граѓани.То ми беше муабетот...Бај д век.

Па не ги знам на име но живееле во стариот дела на Охрид, ова ми го имаат кажувано охриѓани, не е ова од ум само кажување.
:pos::pos::pos:

Одамна не сум прочитала поголема глупост на форумов.

во право е Chombe има бугарофили татарофили
пр велгошти и коцарев
кажетеми зошто татарите го сметаат за свој град Охрид

во право е Chombe има бугарофили татарофили
пр велгошти и коцарев
кажетеми зошто татарите го сметаат за свој град Охрид

Tие што го сметаат Охрид за свој , историски и политички гледано, го сметаат за свое и Долно Дупени и Свирипичино. И твоето маало.

А тие што го сметаат Охрид за свој- по душа, не се само бугари... Туку се луѓе од цел свет, кои поради убавината на градот се заљубиле во него и го носат во себе :pipi:

а за велгошти и коцарев не коментираш а
хаха

Од кај си бе ти дете?

Индивидуалци со пореметени национални чувства можеш да најдеш секаде, ако знаеш да отвориш врата и очи. а
хаха

Fortune погрешно ме има разбрано, ако нешто сака да дискутираме за Охрид, има мој мсн тука па може да се разбереме!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom